Meni je sve predano do 31.12. Za lijesku uplaćeno al ne vidim za ostale voćne vrste.stiglo je prekjučer. Da li je predana dokumentacija u agenciju za plaćanje do 31.12.?
što ako je dokumentacija predana sa zakašnjenjem u prvom mjesecu?stiglo je prekjučer. Da li je predana dokumentacija u agenciju za plaćanje do 31.12.?
Ne znam odgovor na to pitanje. Valjda će onda kasniti i uplate? Provjeriti u agenciji za plaćanje, ako se netko javi i bude voljan odgovoriti.što ako je dokumentacija predana sa zakašnjenjem u prvom mjesecu?
dobih odgovor da se trenutno radi na unosu i provjeri evidencija za 2023Ne znam odgovor na to pitanje. Valjda će onda kasniti i uplate? Provjeriti u agenciji za plaćanje, ako se netko javi i bude voljan odgovoriti.
Zvali su i nas koji smo uredno poslali sve do 31.12... da nemaju dostavljeno. Poslala sam im ponovno mailom, zajedno sa kopijom dostavnice koju su potpisali da su preuzeli. Dakle, ako ste i poslali sve na vrijeme ni to nije garancija da je sve ok.Zvali su prošli tjedan sve koji nisu poslali uopće dokumentaciju da im pošalju pa da dobiju pare..
A dok ti tu pravu proizvodnju otkupljivaci sruše pa ti budi gospodin s bakinim penzijamaIma druga opcija, biti gospodin na svojem, i ne trošit zdravlje i živce na "sitnice". U pravoj proizvodnji, poticaj je na razini statističke pogreške!
Znači ne ubires poticajSve je u glavi...i matematici! Zašto proizvodite kulture za koje nemate osigurano tržište i one za koje se zna sa su slabo dohodovne ili uopće nisu? Zbog j poticaja.
Ovo je stranica za kukanje a ne hvalisanje odi pred ducan i hvali sePredivno je čitati kak se kuka jer nema poticaja, baš puno govori o stanju uma ljudi koji to pišu... uhvatite se posla i zaboravite na taj poticaj, ako dođe super, ako ne nije kraj svijeta, sunce će svejedno izaći.
Uhvati se ti posla,uhljebe jedan. U te poticaje je uložen trud i novac. Kaj radiš uopće tu? Sram te bilo!Predivno je čitati kak se kuka jer nema poticaja, baš puno govori o stanju uma ljudi koji to pišu... uhvatite se posla i zaboravite na taj poticaj, ako dođe super, ako ne nije kraj svijeta, sunce će svejedno izaći.