• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zvrle

Novi član
Tu od
1 Srp 2024
Poruka
11
I meni sjelo za klopke.
27.06.'24. sjelo 68% od Pravilnikom predviđenih 293,00 €/ha, a jučer sjelo 2%, tako da sam sada na 70%.
Kolegi jučer sjelo 70% za klopke.
Dakle očito je ocjena kršenja obveze za 30%, ali ne znam po kojem kriteriju, čekam odluku ( iako mislim da tamo ne piše zašto je umanjenje).
Isto je sve rađeno godinama: kupljene klopke na vrijeme, postavljene/skinute na vrijeme, skladištene, odslušano predavanje, predan obrazac prazni proljetos, predan ispunjen prije 31.12.
Da li ima još netko da je dobio 70% ?
Nisam dobio nista ni za klopke ni za muk.

tomas8

Novi član
Tu od
9 Sij 2023
Poruka
20
ne piše nigdje u pravilniku, ali kod nas u Brodu traže da donesem ispunjeni obrazac, bez datuma postavljanja/skidanja klopki i datuma pregleda. kažu njima treba.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
116
ne piše nigdje u pravilniku, ali kod nas u Brodu traže da donesem ispunjeni obrazac, bez datuma postavljanja/skidanja klopki i datuma pregleda. kažu njima treba.
ne bi oni smjeli nista mimo pravilnika traziti... a i razna interna pravila (npr za suhozid, da je pokosen 1 metar sa tude strane) bi trebala biti u pravilniku ili se ne bi smjela sankcionirati...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,912
Ja sam isto dobio 70% samo (žute ploče).

Sve uredno predano kako su tražili i određeno.

Jedno 15 mejlova sam im poslao i nikad odgovora zašto.

• Like
Reactions: H&S

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
586
Drugi dio ili?
A mislim da to nije drugi dio.
Meni se jedna površina vodi po starom pravilniku i oznakama, a druga površina po novom pravilniku i novim oznakama. Pa vjerujem da je to ova druga opcija...

Loory

Član
Tu od
20 Srp 2023
Poruka
91
Meni su poslali na mail da nisu vidjeli polj. Aktivnost na livadi, a pokosio sam dva puta ove godine.
I da ce mi uzet poticaj ako ne pokosim ovaj mjesec, kako da pokosim ako niceg nema na zemlji za kositi??!
Ima li jos ko crvenih ja imam dvije a sve koseno isti dan

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
33
Imam ja 4 parcele,standard kao i svake godine i ne mucim se vise s tim previse. Jedna iz mog sela ima jednu parcelu koja nije kosena zadnjih 25 godina,ali ona je zelene boje. O cemu pricati vise

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Ima..isti dan košeno,10ha zeleno,2ha crveno.
Crven i kukuruz,i nisam ga namjerno pobrao.
I tak,ima dosta nelogičnosti.s tim da su slike na agronetu lanjske.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
116
meni su crvene promijenili u zelene nakon "ekspertne procjene". Preventivno sam trazio agroGTF (vec ljeti) pa je to vjerojatno pomoglo...

Loory

Član
Tu od
20 Srp 2023
Poruka
91
Znaci nama nista od avansa ,cekamo ekspertnu procjenu

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh