• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
749
Što se tiče tečajeva za mlade rekla savjetnica da ce ih još biti na savjetodavna.hr.
Rekla neka pratim.

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
306

Po ovoj objavi gore bi se trebalo isplatiti drugi dio u ovome tjednu.
Vidjeti će mo.

Jabukovac

Novi član
Tu od
16 Tra 2024
Poruka
8
Ako si vec jednom dobivao uplatu dobit ces sredinom 12og mjeseca tek iducu uplatu tj isplatu do kraja. Ako nisi nista dobivao do sada sjest ce ovaj tjedan.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Bik2022

Član
Tu od
23 Svi 2022
Poruka
38
Što se tiče poticaja meni je sve dosada korektno isplaćeno ukupno nekih 1200eura,sad tokom 12mj ili 1 mj planiram kupiti mladu kravu ili junicu mliječne pasmine pa ako tko što ima neka se javi,lokacija dalmacija eventualno ako neko ide za zadvarje

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
428
@Mareleona seljak je najveći bedak i nada umire zadnja .
Na kraju uopće nisu rekli, kaj bude sa onim da analize zemlje i gnoja trebaju biti gotove do 1.10. a ne do 31.12. kak je bilo do sad...ljudi su nosili uzorke i nakon 1.10. i mi među njima jer su samo neki znali da to tak bude.

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
244
Što se tiče poticaja meni je sve dosada korektno isplaćeno ukupno nekih 1200eura,sad tokom 12mj ili 1 mj planiram kupiti mladu kravu ili junicu mliječne pasmine pa ako tko što ima neka se javi,lokacija dalmacija eventualno ako neko ide za zadvarje
Mislim da za to mores kupit tele a ne kravu ili junicu

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,734
Kad bude? Opet ništa. Zovem, a ne javljaju se. Pišem, a ne odgovaraju.....
I tako prođe godina. Neki dobili, a puno njih zakinuto bez ikakvog obrazloženja. Odluke šalju na kapaljku valjda jer i sami ne znaju što rade.
Narod se puno ne buni, tek malo mrnđaju i nakon nekog vremena to prihvate kao normalno.
Zato tu nema napretka. Naprotiv, biti će sve gore i gore. O tome smo pisali prije izbora i sada se to pomalo obistinjuje.
Ako i dalje mislite da bude promjena na bolje jer je to interes vladajućih bojim se da se grdno varate. Zajedno sa mnom. Bez jedinstvenog i organiziranog pristupa problemu ništa od boljitka. Od pojedinačnog kukanja nikakve vajde. Ne nadam se tome jer mi nismo sposobni za to, a i nemamo voljnog momenta.
Treba pootvarati prozore i vrata i napraviti dobro provjetravanje. Počevši od HPK koja bi trebala štititi interese članova, a nje nigdje nema. Osim kada se šalju opomene za plaćanje članarine.

Najnoviji postovi

Na vrh