• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
85
Mislite da se u lokalnim uredima agencije može dobiti kakva informacija vezano za isplatu za pojedini opg?

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
39
Mislite da se u lokalnim uredima agencije može dobiti kakva informacija vezano za isplatu za pojedini opg?
Mislim da je uzalud. Meni su sve parcele zelene,odslusao sam sva predavanja koja su bila pa jos nista do sad nisam dobio. Koji god broj da sam dobio isti odgovor su dali. Administrativna kontrola je u toku

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
85
Zanimljivo, nisam ni očekivao di 31.11, ali sad me malo počela lovit sumnja da smo upali u neki krivi smjer.
Nije problem dobit novce prije ili kasnije, nego znati dali češ ih uopće dobit.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,011
Problem je u njima,a svaljuju to na nas.
Administrativne kontrole,alo jebote,30.11 administrativna kontrola za gospodarstvo koje je do 30.5.moralo podnesti zahtjev za potporu.
Nema ljudstva,zaposlite ih,posljedica->kasni potpora nama.
Imaš kvar na stroju,nestigneš posijati na vrijeme,ako pada kiša,nećeš kositi,tko ispašta->mi opet.
Neda mi se još hrpu primjera pisati jer samo se nasekiram bezveze...
Ugine mi 28 junica od bedrenice,nitko nije kriv-> ispaštam ja..dobio drugi odjeb na žalbu.
I tako,za sve što sam kriv,i što nisam,ispaštam ja...
I onda mi poljoprivrednici (ja prvi) osuđujem nekoga kada vidim zapuštene njive,a kad bolje razmislim,u ovakvom sustavu,još ih je i premalo zapušteno.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,393
Što se tiče ljudstva ovo što je spomenuto, ne kažem ništa za vrijeme prijava potpora, ali nosio sam certifikat za soju u 8. mj, znači na mobitelima svi, na redu odmah...

Najnoviji postovi

Na vrh