Ja provjerio preko telefona i onaj 13 znamenkasti broj i sjeloKad smo kod plavog. Jel ikome radi na e-poljoprivreda upit u stanje plavog?
Meni vrti u prazno već neko vrijeme i neće uopće otvoriti..
Isti slučaj i kod nasZvao danas agenciju,di su pare??
Kaže lik, nazovite za 10 dana.. imao kontrolu u 10mj, pa kao administrativu u 11.om i do danas to nisu uspjeli provesti kroz sustav. 4 mjeseca od izlaska kontrole...
Koji smo mi vic od države...
Dok narod nepoćne pucati iz auta, vjerojatno se ništa neće promijeniti.
Stvar je u tome što je sustav veći od vlada ili jednog ministra. A sam sustav je ENORMNO trul. Ili dobar za pojedince. Stvar percepcije.
Nikakve datume!Neda mi se slušati,jer čim je počeo da je većina isplaćena,ugasio sam...jel konkretizirao datume kakve?
Napisal sam ono kaj smatram da vrijedi univerzalno, neovisno o navedenim koje ne znam. Vrijedi za rođake i u drugom smjeru, a i za sredinu. Jednostavno ih ne treba povezivati i dovoditi u vezu, jer nije čovjek dobar ili loš zbog svojih rođaka.Slažem se.
Ne znam čemu odmah o lošim rođacima?
Ni za jednog Dolačkog nisam napisao da je loš!
meni su se smijali prosle godine kad se poticaj prijavljivao...kao sta si lud, sta si samo jedan dio mali povrsine prijavio, zasto nisi isao ni na jednu eko shemu blabla 😂Ma što slikati? Ja slikao pa opet bila kontrola. Smao bedaka od nas rade