• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,247
Ma bio sam gledati kod sebe prije nekih 2 tjedna pa nisam mogao otvoriti. U petak kolegi nešto radio na e građani pa idem kod njega i isto ne može otvoriti

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
8
Zvao danas agenciju,di su pare??
Kaže lik, nazovite za 10 dana.. imao kontrolu u 10mj, pa kao administrativu u 11.om i do danas to nisu uspjeli provesti kroz sustav. 4 mjeseca od izlaska kontrole...
Koji smo mi vic od države...
Dok narod nepoćne pucati iz auta, vjerojatno se ništa neće promijeniti.
Stvar je u tome što je sustav veći od vlada ili jednog ministra. A sam sustav je ENORMNO trul. Ili dobar za pojedince. Stvar percepcije.
Isti slučaj i kod nas

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,247
Ljudi moji slikajte geotagirane fotografije I kad na wc u polju idete. Moja topla preporuka.

Dokaz svega da imate. Vidite da traže i dlaku u jajetu kad se namjere na nešto.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,742
Ne znam ni jednog ni drugog i držim se opće poznatog.

Čovjek ne bira rođake, ali bira prijatelje, kumove, suradnike, s kim se druži i sl.
Ako je netko loš ćovjek, ne znači da su njegovi rođaci također loši ljudi.

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
44
Slažem se.
Ne znam čemu odmah o lošim rođacima?
Ni za jednog Dolačkog nisam napisao da je loš!

Neda mi se slušati,jer čim je počeo da je većina isplaćena,ugasio sam...jel konkretizirao datume kakve?
Nikakve datume!
Info koje daje su opće info,sve stara priča uz ono poznato"kontrole u tijeku"!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,742
Slažem se.
Ne znam čemu odmah o lošim rođacima?
Ni za jednog Dolačkog nisam napisao da je loš!
Napisal sam ono kaj smatram da vrijedi univerzalno, neovisno o navedenim koje ne znam. Vrijedi za rođake i u drugom smjeru, a i za sredinu. Jednostavno ih ne treba povezivati i dovoditi u vezu, jer nije čovjek dobar ili loš zbog svojih rođaka.

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
59
Ma što slikati? Ja slikao pa opet bila kontrola. Smao bedaka od nas rade
meni su se smijali prosle godine kad se poticaj prijavljivao...kao sta si lud, sta si samo jedan dio mali povrsine prijavio, zasto nisi isao ni na jednu eko shemu blabla 😂
od sto kontrola, slikanja, trazenja lokacija na polju za gtf, sijanja leguminoza i ljetnih i zimskih te ovo te ono, pa one cvjetne trake pa na kraju kad se zbroji nista oni nisu dobili vise poticaja po hektru od mene, cak ima jako puno njih u selu sto nisu dobili apsolutno nista poticaja...ili nesto sitno samo za osnovno i preraspodijeljeno....cak sam od nekih ja vise dobio, i duplo naspram nekih za osnovno plaćanje...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,089
Pa kako to? Ravnatelj agencije veli da se sve platilo, isto je govorio sad bivši ministar poljoprivrede i njegov šef Penava, a pola sela veli da su dobili nešto malo, a neki vele da nisu dobili apsolutno ništa.
Pa kome sad vjerovati? Možda ova polovica sela nije pogledala svoje žiro račune i poštanske sandučiće pa im u njima čuče pare, a prozivaju državu?

Najnoviji postovi

Na vrh