• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
59
Pa kako to? Ravnatelj agencije veli da se sve platilo, isto je govorio sad bivši ministar poljoprivrede i njegov šef Penava, a pola sela veli da su dobili nešto malo, a neki vele da nisu dobili apsolutno ništa.
Pa kome sad vjerovati? Možda ova polovica sela nije pogledala svoje žiro račune i poštanske sandučiće pa im u njima čuče pare, a prozivaju državu?
ja za dvojicu starijih iz sela mogu potvrditi da nisu dobili nista tj jedan nista a drugi nesto malo, osnovno mu ispadne 40 e/ha a meni mislim oko 100 e/ha (jedna uplata 18.10 za osnovno 2024, i druga 05.12 drugi dio osnovnog za 2024)
mogu potvrditi jer su me prije mj dana zamolili da odemo do banke pa trazili i listu isplate da isprintaju pa sam im zbrajao tj samo ovom drugom koji je dobio nesto sitno osnovno i gledao sto je prijavio u zahtjevu za poticaj tj koliko a i bio sam gledao na njihovim arkod racunima..imali su kontrole vidio sam, tad se nesta bilo crvenilo a nest zelenilo
a prijavljivali su i konzervacijsku i leguminoze i raznolikost usjeva,.....a koliko sam vidio na njivama tj tamo di prolazim odradeno je s njegove strane sto se tice obaveza na polju..
npr za raznolikost usjeva kod ovog sto je dobio poticaj nesto malo tih 40e po ha kod njega na izvodu banke kad sam gledao uplate nema nigdje za raznolikost a koliko se sjecam ovdje je mislim netko pisao da je dobio raznolikost cca pocetkom 12mj prosle godine
al imao sam i ja kontrolu pa sam dobio osnovno za to malo sto sam prijavio tj kod mene su gledali onih cca 5-10m do kanala i sume...tko tu kog nemam pojma luda kuca hahah

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
90
Neki dan u razgovoru sa službenikom iz agencije mi je rečeno da su malo u problemima ali oni koji nisu dobili još ništa (kao ja) ,dobit će sve odjedanput tokom sljedećih mjesec dana ...
Nada se da će biti tako.

Najnoviji postovi

Na vrh