• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,286
Male prije sem prešel do podruma malo na okrepu i onda, gda mi se snaga povrnula, blesnulo mi je vu glavi. Pak ja imam rješenje!!!! Ako naranđasti more kupiti Grenland za kaj se mi ne bi znovčili i kupili Rusiju. Onda ruse preselitu vu Ameriku i više ne moramo ulagati vu naoružanje već te peneze lepo podeliti za poticaje. Eto ti ga. Ima li morti gdo bolji prijedlog? :unsure: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,926
Male prije sem prešel do podruma malo na okrepu i onda, gda mi se snaga povrnula, blesnulo mi je vu glavi. Pak ja imam rješenje!!!! Ako naranđasti more kupiti Grenland za kaj se mi ne bi znovčili i kupili Rusiju. Onda ruse preselitu vu Ameriku i više ne moramo ulagati vu naoružanje već te peneze lepo podeliti za poticaje. Eto ti ga. Ima li morti gdo bolji prijedlog? :unsure: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Rusija nam je daleko, i malko je ogromna, ali istu ideju bi mogli provesti sa Slovenijom...tu je i mala je...tolko bi se sabrali. Upišemo par obveznica, i izvadimo keš iz štunfi... ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,286
Danas sam ponovno poslao upit u HPK da pitam kako ide ubiranje harača? Ujedno ih pitao što su poduzeli glede povećanja poticaja za 2025. godinu? Barem za visinu inflacije. Neizostavno postavio i pitanje na čemu trenutno rade, osim ubiranja članarine, i da li razmišljaju o ostavkama?
Kada je poslana poruka dobio sam povratnu automatsku poruku da će mi se javiti u najkraćem mogućem roku. Valjda ne mogu odmah zbog prevelikih obveza. Nisu čak ni malo inovativni jer su to kopirali od Agencije za plaćanje. Ljudi, pišite, pišite i pišite kad već nismo za ništa drugo.

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
186
Evo napisah im i ja mail premda vjerojatno nema nikakvog smisla. Pitanja ista ko tvoja. Još sam pita imam li kao član komore barem pravo na člansku iskaznicu, da mogu ponosno pokazat da sam član.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,068
Mlatimo tu praznu slamu,umjesto da se malo organiziramo.
Slanje maila im je kao prdac u vjetar,kao da ih dira.
Mene više zanima zašto postoje rokovi koje mi poljoprivrednici moramo poštivati,a kada oni izađu sa rokovima isplate,i ako ih se ne drže,nikome ništa.
Zašto ne konkretiziraju razlog zašto neka od potpora nije isplaćena na vrijeme?
Onaj generički odgovor "administrativna kontrola je u tijeku" je toliko jadna da ni djeca u vrtiću ne padaju na te fore.
Isto tako slanje odluka za 2023. U 2025.godini je tako bijedno da nemože bjednije,jer ako se i ideš žaliti,trajat će nekoliko mjeseci i poslat će "žalba se odbija" zbog nepotpune dokumentacije,ili nisi se potpisao na neki papir,ili neki debilniji razlog.
Tko nas poljoprivrednike štiti po tom pitanju?
Nas agencija koja postoji zbog nas ,radi protiv nas.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,240
Te vaše agencije i ministarstva ni o ovom nemaju pojma, a gde bi tek ovu forumsku temu čitali.
Jedan dio koji vama fali je i ovdje

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,286
Mlatimo tu praznu slamu,umjesto da se malo organiziramo.
Slanje maila im je kao prdac u vjetar,kao da ih dira.
Mene više zanima zašto postoje rokovi koje mi poljoprivrednici moramo poštivati,a kada oni izađu sa rokovima isplate,i ako ih se ne drže,nikome ništa.
Zašto ne konkretiziraju razlog zašto neka od potpora nije isplaćena na vrijeme?
Onaj generički odgovor "administrativna kontrola je u tijeku" je toliko jadna da ni djeca u vrtiću ne padaju na te fore.
Isto tako slanje odluka za 2023. U 2025.godini je tako bijedno da nemože bjednije,jer ako se i ideš žaliti,trajat će nekoliko mjeseci i poslat će "žalba se odbija" zbog nepotpune dokumentacije,ili nisi se potpisao na neki papir,ili neki debilniji razlog.
Tko nas poljoprivrednike štiti po tom pitanju?
Nas agencija koja postoji zbog nas ,radi protiv nas.
Kako se organizirati i tko će to napraviti? Pa pogledaj samo situaciju na ovome forumu. Tko će organizirati 160.000 OPG-ova koji su glasali za kako su glasali? Tko će organizirati Hrvate? Osim ako je u pitanju nogomet.
Pa imamo krovnu organizaciju HPK. Imamo desetke udruga poljoprivrednika. Kaj bi još trebalo od organizacija? Udruge žena da nam one rješavaju probleme? Ako je već tu HPK idemo nju iskoristiti kad već moramo biti u njoj po sili zakona i plaćati članarinu. Maknuti one koji ne rade ništa za boljitak poljoprivrednika i postaviti vodstvo koje će se boriti. Ako takvog ima. Ne vjerujem, ali je moguće. Teška vremena tek dolaze. Na prvome mjestu će biti bombe i granate, a ako kaj ostane onda će se dijeliti narodu. Ali zato raste trava zelena.
I još na kraju-ni jedna državna institucija ne radi u korist naroda. Nikada nije i nikada neće. Pravica i sloboda se ne poklanjaju za njih se narod mora izboriti sam.

Posljednje uređivanje:

ferrari

Novi član
Tu od
13 Srp 2024
Poruka
16
Danas sam ponovno poslao upit u HPK da pitam kako ide ubiranje harača? Ujedno ih pitao što su poduzeli glede povećanja poticaja za 2025. godinu? Barem za visinu inflacije. Neizostavno postavio i pitanje na čemu trenutno rade, osim ubiranja članarine, i da li razmišljaju o ostavkama?
Kada je poslana poruka dobio sam povratnu automatsku poruku da će mi se javiti u najkraćem mogućem roku. Valjda ne mogu odmah zbog prevelikih obveza. Nisu čak ni malo inovativni jer su to kopirali od Agencije za plaćanje. Ljudi, pišite, pišite i pišite kad već nismo za ništa drugo.
Jučer su se spremali za vikend danas ranije kreću, u Ponedjeljak ce biti mamurni, do Utorka ce im inbox biti zatrpan porukama pa nece stici pročitatiti i tako u krug.
A i Vih ih nađete baš danas to pitati trebali ste u Srijedu.

Najnoviji postovi

Na vrh