• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
106
Prosle godine je sve kasnilo iz razloga sto je kao novi sustav bio i kao sve im je to novo bilo za radit (mislim na ove u agenciji) a sad me bas zanima koji ce im ovaj put biti izgovor, zasto nije nigdje objavljeno barem okvirno kad ce sta isplatiti nego se svi drze tog 30.06. 😅

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
62
Prosle godine je sve kasnilo iz razloga sto je kao novi sustav bio i kao sve im je to novo bilo za radit (mislim na ove u agenciji) a sad me bas zanima koji ce im ovaj put biti izgovor, zasto nije nigdje objavljeno barem okvirno kad ce sta isplatiti nego se svi drze tog 30.06. 😅
Još je tužnija svaka objava u kojoj počinje i završava "do sada je isplaćeno...".
Doslovno uputiti zamolbu u Apprrr da ako ne misle dati objavu kad će i kojim tempom ići isplate da se NE PONAVLJAJU za svršenu radnju!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,313
Novi ministri, novi ravnatelji agencije.....nova razočarenja....i baš kad pomisliš da nemre biti gore. Još samo fali da se imenuju za te funkcije Marijana Petir i Penava ili ptica kukavica. Da se toga posla prihvatil Bartulica i njegov mamek već bi se svi vozili u Ferarijima. Ako zna sa sebe valjda bi se pobrinul i za nas.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,313
I mi čekamo, ali na prosvjed nejdemo jer su najavili loše vrijeme i zahlađenje. Zna se da se prosvjeduje samo po lijepome vremenu i kada nema drugog posla. I zato je najbolje čekati doma kraj tople peći i gledati turske serije.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,313
Krenula su takva razmišljanja. Drugi korak je osnivanje radne grupe. Treći korak izrada idejnog plana. Četvrti organizacija javnog savjetovanja. Peti korak je analiza prikupljenih podataka sa terena. Po uputama iz kuharice o prosvjedima mora se napraviti 69 koraka kako bi on bio uspješno odrađen. Uglavnom, pokrenuto je razmišljanje o prosvjedu, a zna se da i najduži put započinje sa prvim korakom. I onda to još uskladiti sa vremenskom prognozom, a znamo da tek tu nastaju problemi jer koliko prognostičara toliko različitih prognoza.
I kakvi su izgledi? Čini se da se prije budu zbudili i pokrenuli i mrtvi međedi.

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
62
Ovi sa foruma,većina bude gledala tv serije i nebude na prosvjedu!
Eventualno iz tople fotelje mozda budu na facebook pratili i onda cekali da im drugi i treci rijese problem i stanje na računu!

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,466
Ovi sa foruma,većina bude gledala tv serije i nebude na prosvjedu!
Eventualno iz tople fotelje mozda budu na facebook pratili i onda cekali da im drugi i treci rijese problem i stanje na računu!
Zajebi ti to. Puše 50 km/h na mahove. Jaja mi se smrzla danas vani. Ako hoćete vanjski prosvjed, možemo u petak ili bolje još u subotu.

Najnoviji postovi

Na vrh