• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

luka

Aktivni član
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
296
Kaj ti stvarno misliš da bu 200 kila uree nekaj premenilo na zemlji? Na tisuće tona zemlje je
I moje su zemlje kisele, pa redovno koristim ureu a kak se koje godine poklopilo nekad i kalcija

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
723
Bili su parlamentarni izbori prošle godine i ponovno je velika većina glasala za pravomoćno osuđenu zločinačku organizaciju ili uopće nisu izašli na izbore. Tako da je velikoj većini dobro, kako poljoprivrednicima tako i ostalim građanima. A ako stvarno mogu kupiti nečiji glas za to malo poticaja onda bolje da nas ni nema.

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,209
Ekipa... osim stranke koju tak zovete, koja druga stranka je ozbiljn(ij)a da bi uopće mogla obdržavati vlast?
Ne simpatiziram nikoga posebno (osim kaj mi se neki gade). Ak je netko lopov odnosno nepošten ili pak častan i pošten, to nema puno veze s (bilo kojom) strankom.
Uostalom, ovakva "demonkracija" je samo privid (izbornim manipulacijama narod se lako navede da glasuje za koga netko želi) ...a glavni je postavljen izvana da ispunjava nečije naloge (da nas istjera i učini kolonijom). Da nije, ponašal bi se ko državnik, a ne ko dupelizac eu.
Nisu li u Rumunjskoj poništeni izbori jer nije pobijedil onaj koji je bil eu po volji?

A ovo oko poticaja bi bilo jednako da je bilo tko drugi glavni, jer je to samo hrpa birokracije koja se ponaša ko država u državi. Cilj joj je, po nalogu eu, uništiti malog seljaka i to joj jako dobro ide...

sanjak

Član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
91
Ma ništa neće biti do uskrsa,radit će skraćeno i moraju dati uskrsnice svima,tako da mi nećemo doći na red.

fendt1050

Član
Tu od
29 Tra 2020
Poruka
31
To je kao idemo u pomoć s mjerom poljoprivrednicima ali ćemo im izbrisat parcele pa da dobiju čim manje e to ti je prava "POMOĆ DRŽAVE"

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
291
Meni ostale samo livade tak da ništa od pomoći, u agenciji mi rekli da dodjem idući tjedan da budemo opet upisali parcele

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
495
Evo i kod mene , ostala jedna jedina parcela. I to crvena .
A ljulj je na njoj, uskoro za košnju. 🤣🤣🤣🤣🤣

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
767
Mozda ce doc nove slike u arkod, ja na mojima ne vidim masline posađene pred 4 godine, a sad su tako ljepe i velike.

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,596
Ima i kod mene, parcele sve u crveno i gola zemlja....
I ostale parcele samo koje ne radim, ostale sve izbrisane.

Na vrh