• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,595
Kod mene koje su bile prije izbrisane, a sve što je nedavno upisano postoji i crveni se.

Meni monitoring ne treba, ako njima treba, nek si crtaju...

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
495
Kolko vidim, dobit ćemo svi mi ....💩💩💩
Tko još ima krave i svinje.
Netko veli da smo utihnuli? A kome da govorimo?

#Pajdaš

Član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
96
Ovi što su im županije lani proglasile sušu, dobru lovu će dobiti.
više bih dobio da nije bila suša ak gledam svoj višegodišnji prosjek po kulturama i cijeni po kojoj sam prodao prošle godine...

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,931
Da samo što općina ili grad koji su jedan do drugog jedni proglasili šušu a ovi do njih nisu ko da su 200 km udaljeno jedni od drugih a dijeli ih sa mo cesta?

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,462
Zanimljiva je to stvar i slažem se nema logike, ali isto tako prošlo ljeto susjedno selo dva puta kiša i led, kod nas 2 i pol mjeseca ništa, od 7 mj do polovice devetog gdje koja kap, dok opet recimo 15 km dalje prolom oblaka obilje kiše, a ists županija naravno ..

Najnoviji postovi

Na vrh