• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Axial

Novi član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
3
Tako svaka šuša može pisati, jer ovo nije ništa službeno. Uz to svi znamo da je ovo predizborno vrijeme u kojem padaju svakojaka obećanja i pojačano se radi asfalt. Najboilje je u ovoj priči navodnih 70 Eura, koji i ne moraju biti toliko. Ja bih napisao 700 eura po kvadratnom metru, ali eto ne mora biti toliko, ako ne bude sredstava. Ali vidimo da se ima puno mašte...... da se osvoji što više na izborima šupljim obećanjima, samo se treba 'prijaviti na natječaj', 'pa će se podijeliti, koliko bude sredstava'.

68206245

Novi član
Tu od
6 Svi 2024
Poruka
29
Tako svaka šuša može pisati, jer ovo nije ništa službeno. Uz to svi znamo da je ovo predizborno vrijeme u kojem padaju svakojaka obećanja i pojačano se radi asfalt. Najboilje je u ovoj priči navodnih 70 Eura, koji i ne moraju biti toliko. Ja bih napisao 700 eura po kvadratnom metru, ali eto ne mora biti toliko, ako ne bude sredstava. Ali vidimo da se ima puno mašte...... da se osvoji što više na izborima šupljim obećanjima, samo se treba 'prijaviti na natječaj', 'pa će se podijeliti, koliko bude sredstava'.
Pa to i je predizborno obećanje nikakva to pomoć nije niti će se itko od toga pomoć da su htjeli pomoć isplatili bi preostale potpore i priča završena a ovo je mazanje očiju naivcima i još što je najbolja stvar kad budu objavili isplatili smo xx miliona nečega e onda nas poljoprivrednike ostali gledaju kao sove tipa živimo od poticaja i tako to

Axial

Novi član
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
3
Pa to i je predizborno obećanje nikakva to pomoć nije niti će se itko od toga pomoć da su htjeli pomoć isplatili bi preostale potpore i priča završena a ovo je mazanje očiju naivcima i još što je najbolja stvar kad budu objavili isplatili smo xx miliona nečega e onda nas poljoprivrednike ostali gledaju kao sove tipa živimo od poticaja i tako to
Pomoć je da se osvoje izbori obečanjem isplate nekake posebne, dodatne 'pomoći' (a još nisu niti isplatili ono što bi trebalo biti redovno), ali pazi-sada ta 'pomoć' treba biti isplaćena za sjetvu iz prošle godine, koja je već uredno prijavljena u zahtjevima ali se 'bude trebalo ponovno prijavljivati', i sve to 'ako bude sredstava', naravno. Nekome tko to gleda sa strane (izvan kruga poljoprivrednika) možda i zvuči logično - ali svima nama koji imalo nešto znamo o poticajima ovo jako miriše na šuplju priču. Naravno uvijek ima onih koji će spremno povjerovati u lijepu priču (naročito kada je obećana lova), a na kraju dana - pa što ih košta obećati? I da - sve skupa dolazi iz potpuno neformalnih izvora, tako da, zapravo, nikoga ništa ne obavezuje. A tko vjeruje u sve to, pa dobro mu bilo. A neki su vjerovali i u one 'jamstvene kartice', koje su isto tako bile nagovještane baš (nekim slučajem) prije izbora. A bilo je toga i još, sa svih strana političkog spktra (da budemo pošteni). Tako da, po meni, ovo je samo šuplje obećanje i to se još iz aviona vidi, da je laž. Kao oni oglasi da će ti netko prodati dobar traktor za 1/3 cijene, treba samo uplatiti avans da ti ga dopeljaju, pa ako ti se svidi - platiš im ostatak. Ovo ti je slično: dobit ćeš posebni dodatak po hektaru, ako nas izaberu i ako bude love, pisalo u njuškalu - na majke mi i časnu pionirsku.

Marko7711

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
70
Ma sve 5 ljudi moji,obećanje ludom radovanje, ali nikad nisu manje isplatili i uopće i ne znamo kada će biti isplata ali svi šute i izgleda svima dobro.

Najnoviji postovi

Na vrh