• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
123
Zalosno je i to sto nakon toliko godina oni ne mogu dati datume i napisati okvirno sta ce biti koji mjesec za isplatu i da se drze toga, tako da ljudi znaju planirati sta ce sa tim novcima i kako ce to rasporediti i za sta potrositi. Zadnje dvije godine je bas ocaj ocaja, ajde kao prosle godine se vadili na novi program, a na sta se ove godine vade? Imam filing da se niti ne vade da imaju neki razlog nego evo, dobit cete milostinju kad se nama digne…

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
98
Takvi poput tebe očito nisu upućeni da su se i prije tako rješavali problemi!
Reci a kako ćeš bez izlaza na cestu i blokada riješiti i jedan problem,uputi i druge pa lakše rješavati 1 po 1 problem od kuće nego na cesti ako imaš ISKUSTVO!

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,403
Sad pred same izbore trebalo bi traktore na ceste
Pa koliko vidim traktori su stalno po cestama. Iza su šprice, tanjurače, sjetvospremači, siječice....
Pa kaj mislite da bi netko obustavil svoj posel i išel u prosvjede, a lijepo je vrijeme za delati? Vrijeme za kuknjavu je uglavnom dok je jako grdo vrijeme i po zimi kraj tople peći, a onda se opet nejde u prosvjede jer se čovjek može lako prehladiti i navleči kakvu boleštinu.
Zvati u agenciju je isto kak i zvati mrtvozornika i pitati ga da li možda zna gda bum ja vrml.

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
98
Pa koliko vidim traktori su stalno po cestama. Iza su šprice, tanjurače, sjetvospremači, siječice....
Pa kaj mislite da bi netko obustavil svoj posel i išel u prosvjede, a lijepo je vrijeme za delati? Vrijeme za kuknjavu je uglavnom dok je jako grdo vrijeme i po zimi kraj tople peći, a onda se opet nejde u prosvjede jer se čovjek može lako prehladiti i navleči kakvu boleštinu.
CInizam? Sarkazam?
Bivši POA?

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
273
Jel itko probao nazvati u agenciju
Probao sam vise broheva,ne javljaju se,

Ako se i jave reci ce u zakonskom roku,
Ili ce slagati ko meni prosle godine sto su stalno lagali za 10-ak dana i na kraju zakonski rok probili za 4 mjeseca,ali nikom nista

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
98
Svi koji imaju životinje neka im životinje krepaju od gladi za dobrobit vladajućih osim onih koji su prijavili dobrobit!

makjud

Član
Tu od
20 Ožu 2025
Poruka
28
I sta kad tam posaljes dobijes kao neki konkretniji odgovor

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
123
Prvo dobijes email da imaju rok od 15 dana da ti odgovore 😅

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
98
Vi koji zovete,čime možete potkrijepiti to da niste bili pasivni?
Šaljete i na info@apprrr.hr i ostalima.
Ukoliko ne dobijete odgovor u roku od 14 dana imate zakonsko pravo prigovarati "šutnja administracije"!
U svakom slučaju smatram da je lakše argumentirati nešto sa nečim opipljivim nego sa "zvao/la" sam!
Kad imaš pismeno nisi PASIVAN a kad nisi pasivan AKTIVAN si a tada su i oni$$$

Naposljetku,na koji razborit način bi se moglo dati obrazloženje za bilo koju osobu koja smatra da je pisanje emailova NA ODMET ili nema svrhe dok te iste osobe pišu na forumu?

Najnoviji postovi

Na vrh