• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,414
Treba se ljudima odužiti što su glasali za njega i slične. Bez tih glasova oni bi bili nitko i ništa. Predavali bi tjelesni odgoj u osnovnim školama ili nešto slično. Ovako su napunili džepove i pokupovali nekretnine. Do onda jad i bijeda.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
518
Ima u novinama ,već se zna koje općine i gradovi imaju riješene izbore . Adeze nema konkurencije . Moja općina je među njima.

68206245

Član
Tu od
6 Svi 2024
Poruka
32
Neznačimo im ništa po malo su pojedincima dali koji su njihovi igrači da se ne bune a ostala stoka sitnog je nebitna jer im nedonosi glasove ,a i odakle bi te silne domove i groblja po općinama uređivali u zadnjoj godini mandata i djelili kojekakvim udrugama koje ovoj državi ni centa ne pridonose ,ali su zato vjerni glasači potkupljeni

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
199
Ima u novinama ,već se zna koje općine i gradovi imaju riješene izbore . Adeze nema konkurencije . Moja općina je među njima.
Ja ću feštu napraviti onaj dan kada se sve te nepotrebne općine,i moja, ugase/maknu. U općini jedna trgovina i to je to, niti birtije nema.
Ca 500 stanovnika ,a u općini radi 30+ ljudi i zapošljavaju samo familije.
Kupili kombinirku,stoji ispred općine već skoro godinu dana, ne radi se jer kako kažu nemaju stručnu osobu koja bi upravljala kombinirkom,otvorili natječaj,ja se javio u općini da ću položiti sve potrebno i da bi ja radio sa kombinirkom.
Saznao da oni od bivšeg načelnika sina hoće za to,malom se baš neda,polaže rukovanje,ali do tada nedaju nikom drugom 🤣

Mareleona

Aktivni član
Tu od
4 Lip 2018
Poruka
159
Pa tako je sve po sud ! Na opcini samo familije i na svim natjecajima prolaze !

Posljednje uređivanje od moderatora:

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
518
Od svega ništa .. Nas par tu utamar piše i niš..
Vladajuće je doslovno baš briga a javnost misli da kupujemo bijesne aute... Sve je već rečeno ,dosadni smo bogu i vragu.

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,653
"Svega će bit', al' poticaja neće,
Svega će bit', al' platiti nam neće,
Svega će bit', pred izbore ništa biti neće.
Ma svega će bit', al' mercedesa neće,
Svega će bit', plavog točiti se neće,
Svega će bit', vama drugi puta više sreće,
Kad se poluprivrednici nadaju,
A i sami znaju da propadaju."

Najnoviji postovi

Na vrh