• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,414
Treba se ljudima odužiti što su glasali za njega i slične. Bez tih glasova oni bi bili nitko i ništa. Predavali bi tjelesni odgoj u osnovnim školama ili nešto slično. Ovako su napunili džepove i pokupovali nekretnine. Do onda jad i bijeda.

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
517
Ima u novinama ,već se zna koje općine i gradovi imaju riješene izbore . Adeze nema konkurencije . Moja općina je među njima.

68206245

Član
Tu od
6 Svi 2024
Poruka
32
Neznačimo im ništa po malo su pojedincima dali koji su njihovi igrači da se ne bune a ostala stoka sitnog je nebitna jer im nedonosi glasove ,a i odakle bi te silne domove i groblja po općinama uređivali u zadnjoj godini mandata i djelili kojekakvim udrugama koje ovoj državi ni centa ne pridonose ,ali su zato vjerni glasači potkupljeni

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
198
Ima u novinama ,već se zna koje općine i gradovi imaju riješene izbore . Adeze nema konkurencije . Moja općina je među njima.
Ja ću feštu napraviti onaj dan kada se sve te nepotrebne općine,i moja, ugase/maknu. U općini jedna trgovina i to je to, niti birtije nema.
Ca 500 stanovnika ,a u općini radi 30+ ljudi i zapošljavaju samo familije.
Kupili kombinirku,stoji ispred općine već skoro godinu dana, ne radi se jer kako kažu nemaju stručnu osobu koja bi upravljala kombinirkom,otvorili natječaj,ja se javio u općini da ću položiti sve potrebno i da bi ja radio sa kombinirkom.
Saznao da oni od bivšeg načelnika sina hoće za to,malom se baš neda,polaže rukovanje,ali do tada nedaju nikom drugom 🤣

Mareleona

Aktivni član
Tu od
4 Lip 2018
Poruka
158
Pa tako je sve po sud ! Na opcini samo familije i na svim natjecajima prolaze !

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh