Ni ja takoođer ništa leguminoze,konzervacijska,ekološka,pvp ni centaNi eurocenta za leguminoze.
Ništa neću pitati jer ne želim da me želudac boli od laži nego želim da njihovu djecu boli pa se sjete!
Ni ja takoođer ništa leguminoze,konzervacijska,ekološka,pvp ni centaNi eurocenta za leguminoze.
Ništa neću pitati jer ne želim da me želudac boli od laži nego želim da njihovu djecu boli pa se sjete!
MandarinamaA cim se bavi taj tvoj prijatelj
To znači da sigurno kasne. A možda i ne, jer su takvi 'programi' često namjenjeni nekim ciljanim skupinama kojima nije toliko bitno pripremiti se i obaviti sjetvu u rokovima. Bitno je da proračunska lova nekome, negdje, malo kapne, a manje je bitno da li će se posijati certificirano sjeme.Što god to značilo
Ma kakve mirovine?Danas mirovine opet mi zadnja rupa na sviralu!
8 u mjesecu vam idu mirovine isplata , provjereno mama mi dobiva a i imate plan proracuna isplate na mirovinskoj stranici !Ja sam samo napisala kaj mislim cemu panika ! Niti me zanima vlada niti pojedinci ! Imam pravo slobode da velim što mislim! Pusa fala bok!Ma kakve mirovine?
Mirovine sjedaju od 01.u mjesecu tako da danas nema nikakve veze sa mirovinama a niti mi imamo ikakve veze s njima niti mirovine s nama.
Misliš da umirovljenici kažu...ahhh danas poticaji za poljoprivredu,ništa od mirovine...???!!!!
Prestanite na forumu podilaziti vladi koja čita ovo i prima info od pojedinaca članova!
Zavadi pa vladaj!!!
Kakve to veze ima s poticajima8 u mjesecu vam idu mirovine isplata , provjereno mama mi dobiva a i imate plan proracuna isplate na mirovinskoj stranici !Ja sam samo napisala kaj mislim cemu panika ! Niti me zanima vlada niti pojedinci ! Imam pravo slobode da velim što mislim! Pusa fala bok!