• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
617
Evo upravo me zva prijatelj da mu je leglo cca 900 eura,ali pošto je na Raiffeisen banci ne vidi se za šta

kulak

Novi član
Tu od
21 Pro 2024
Poruka
8
Moje mišljenje je da se vladajući ovako loše odnose prema seljacima i poljoprivredi je taj da će bez obzira koliko zla učinili prema selu i poljoprivredi seljak uvijek glasati za njih. Izbori se još nisu ni održali a HDZ već slavi u 119 općina i 7 gradova jer uopće nema protukandidata. Nema sumlje da će u većini ruralnih poručja HDZ uvjerljivo pobijediti na izborima unatoč neisplati poticaja i totalnoj nebrigi prema selu i poljoprivredi i stoga ne vidim razlog zašto bi imali bolji odnos prema selu i poljoprivredi.

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
124
Imam filing da ce kao i prosle godine, uplatiti tek sredinom 6.mjeseca…do tada ko ziv ko mrtav😵‍💫

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
101
Danas mirovine opet mi zadnja rupa na sviralu!
Ma kakve mirovine?
Mirovine sjedaju od 01.u mjesecu tako da danas nema nikakve veze sa mirovinama a niti mi imamo ikakve veze s njima niti mirovine s nama.
Misliš da umirovljenici kažu...ahhh danas poticaji za poljoprivredu,ništa od mirovine...???!!!!
Prestanite na forumu podilaziti vladi koja čita ovo i prima info od pojedinaca članova!
Zavadi pa vladaj!!!

Mareleona

Aktivni član
Tu od
4 Lip 2018
Poruka
162
8 u mjesecu vam idu mirovine isplata , provjereno mama mi dobiva a i imate plan proracuna isplate na mirovinskoj stranici !Ja sam samo napisala kaj mislim cemu panika ! Niti me zanima vlada niti pojedinci ! Imam pravo slobode da velim što mislim! Pusa fala bok!

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh