• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
110
Krivo sam se izrazio, većini kojima su isplatili u ovoj rundi su isplatili u petak. Svi mi u okolici smo dobili i to pune iznose. Zašto vama nisu, to morate pitati u agenciji.
Nino koja si županija ?

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
85
Ličko-Senjska

Iz mog iskustva, ako nije isplaćeno kad i "većini", ili ste u kontroli ili je nepravilnost. Može tu varirati par dana ali je većinom tako

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
64
I ta njihova kontrola zna potrajati. Ja sam jos u prvom mjesecu poslao upit za isplatu dodatne potpore za mlade poljoprivrednike i onda su napisali da sam u administrativnoj kontroli. Danas poslao drugi mail sa istim upitom i isti odgovor sam dobio. Znaci preko 4 mjeseca kontrola traje

gelema4

Aktivni član
Tu od
23 Sij 2020
Poruka
34
U petak višegodišnji nasadi, danas za oranice u prijelaznom..

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
110
Molio bih da se jave svi kojima nije isplaćen pvp krmno proteinski i ekološka,da vidim koliko nas je na forumu uz to se vidi i na stranicama Plodovi zemlje na facebook.

hk27

Novi član
Tu od
8 Svi 2024
Poruka
15
Molio bih da se jave svi kojima nije isplaćen pvp krmno proteinski i ekološka,da vidim koliko nas je na forumu uz to se vidi i na stranicama Plodovi zemlje na facebook.
Ja nisam dobio nista sto se tice pvp-a za povrce kao ni raznolikost usjeva i leguminoze

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
19
Krmno proteinski ni centa, raznolikost usjeva isto ni centa, 6 mjeseci traje admin kontrola
Sljepci bi je napravili već

Najnoviji postovi

Na vrh