• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
111
Krivo sam se izrazio, većini kojima su isplatili u ovoj rundi su isplatili u petak. Svi mi u okolici smo dobili i to pune iznose. Zašto vama nisu, to morate pitati u agenciji.
Nino koja si županija ?

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
85
Ličko-Senjska

Iz mog iskustva, ako nije isplaćeno kad i "većini", ili ste u kontroli ili je nepravilnost. Može tu varirati par dana ali je većinom tako

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
64
I ta njihova kontrola zna potrajati. Ja sam jos u prvom mjesecu poslao upit za isplatu dodatne potpore za mlade poljoprivrednike i onda su napisali da sam u administrativnoj kontroli. Danas poslao drugi mail sa istim upitom i isti odgovor sam dobio. Znaci preko 4 mjeseca kontrola traje

gelema4

Aktivni član
Tu od
23 Sij 2020
Poruka
34
U petak višegodišnji nasadi, danas za oranice u prijelaznom..

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
111
Molio bih da se jave svi kojima nije isplaćen pvp krmno proteinski i ekološka,da vidim koliko nas je na forumu uz to se vidi i na stranicama Plodovi zemlje na facebook.

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
103
Iskreno, nekako sumnjam da će ovaj tjedan što dati.Ja očekujem poravnavanja za osnovno,raznolikost...neka bar nekom nešto sjedne.

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
39
A gdje su im isplate za TVPV? Za to još ništa, kad to misle? I nekako mi je malo za ovce isplaćeno i za značajna prirodna područja... Tu bi još trebala ići neka poravnanja isto.

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
620
Otišle pare za povećanje plaća državnim dužnosnicima i povećanje mirovina. Da ima love već bi oni isplatili,ovako čekaju da se proračun puni pa polako isplaćuju.

atomizer2

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
70
Mislim da bez obzira na predstojeće lokalne izbore neće biti uplata. To znači poljoprivreda u njihovim kuloarima ne postoji i to će isplatiti do kraja lipnja upitnih iznosa. Ljudi oni su nas ošišali davno. Ovo je zrelo za ulicu. Rade od nas sprdačinu. Prevršili su sve mjere. Oni sa našom lovom rade šta god žele bez ikakve odgovornosti. Pa dokle više. Sveli smo se sada da smo sretni da čujemo da je netko dobio neku uplatu od par stotina eura. Ako je to smjer i strategija ove zemlje onda bolje da nas udari jedan meteor i amen.

Najnoviji postovi

Na vrh