• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
621
A šta kaže bajna Komora, šute i čekaju,pa će nas onda zvati da platimo komorski doprinos. Ministarstvo je dobilo pare iz Briselu i umisto da ih proslijede poljoprivrednicima oni ih koriste za druge svrhe,pa onda poslije kad im se vrate isplaćuju nama

pungas

Novi član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
8
Pozdrav svima. Ja sam pisao mail u agenciju za tvpv. I odgovotili su da ce biti placeno do kraja mjeseca. Ako ko sta sazna nek podjeli informacije..

atomizer2

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
74
Pa nes sam cuo kao da ide isplata ovaj tjedan zato pitam nez jel tocno il ne
Ja sam čitao na nekom portalu da će to biti isplaćeno do kraja godine. Mada su i za to novci iz EU osigurana ali mislim da su ti novci otišli vec kuda koji. Kako već neko prije reče da će lova sjedati kako se bude proračun punio. Ja bi volio da sam u krivu ali sve viđeno do sad ne vjerujem u taj scenarij lova da bude uskoro.

pungas

Novi član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
8
Nitko nista ne zna. Ja znam da svaki taj euro dobro dođe. Meni su odgovorili za taj nesretni TVPV da ce biti do kraja mjeseca. Ja za blago nisam dobio. Fali I za osnovno. 1/4 tezih uvjeta fali. Neznamo jel to zavrseno ili I tu ima neki euro po hektaru.

Najnoviji postovi

Na vrh