• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Barka91

Aktivni član
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
131
Ja sam u petak dobila ekolosku i prijelaz ali to nije kao prijasnjih godina, tj od prosle godine mi se smanjio iznos za cca 1500€ a zasto i kako- to bi mozda najbolje baba Vanga znala ili neki bolji tarot da zovem. Uglavnom treba jos sjesti (barem je tako prosle godine) uz ekolosku ekst. gospodarenje pasnjakom, onaj ZPP, suhozidi te sve silne razlike- preraspodjele koje mi moraju sjesti za ovce i ostale stavke koje dobivam…kad ce to biti…..isto ne znam..

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
107
Zvat ću sutra agenciju pa pitati,nejasno je napisano bar meni.7 dana od sutra ili 7 dana mora biti u narednim novinama pa tek onda prijava.

LIKA MM

Aktivni član
Tu od
29 Lip 2023
Poruka
119
Pozdrav ljudi..dali bi netko htio da mi pripomogne malo ,nisam stručnjak za ovo .
Da mi izračuna ekonomsku veličinu Opg

Znači sve je upisano još od prošle godine
7.25 ha pašnjak
1.25 livada
7 krava starosti od 6mj do 1 godine
Hvala

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
280
Ja sam čuo da je i tvpv smanjen ove god, valjda 80e po h.
Ma bogati,,,e onda i jedna ovca na hektaru može da radi ispasu a može i zeko da pase taj hektar,što onda postoje pravila ako se krše kako god tko hoće!!!?????

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,686
Pozdrav ljudi..dali bi netko htio da mi pripomogne malo ,nisam stručnjak za ovo .
Da mi izračuna ekonomsku veličinu Opg

Znači sve je upisano još od prošle godine
7.25 ha pašnjak
1.25 livada
7 krava starosti od 6mj do 1 godine
Hvala
6.822.77€ po trenurnom EVPGu

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
151
Itko dobio ovaj tjedan isplatu za 31.03. Eko shema: Intenzivirano održavanje ekološki značajnih površina?
Meni sjelo ~40% ocekivanog iznosa... Prosle godine gledam da je sve sjelo odjednom.

jb0344

Član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
68
Koji ste na redu na popisu da li se mozda sjecate ?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh