• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
206
Ljudi odite radite nešto, sigurno imate nešto za pokositi ili počupati koji korov,obići životinje, pregledati vrt.
Ovako ako blejite u mob i citate kako ovdje ljudi dobivaju uplate a Vi ne, budete poludjeli(ako već niste 🤭)
Ja sam sredio nogu pa sam na terapijama,sjedim i ubijam vrijeme. 🤣

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
46
Ja se tome isto nadam...meni napisali u mailu da ce biti do kraja mjeseca
Ja sam im isto mail slala, prije nekih tjedan dana i meni odg da su u tijeku daljnja odobravanja i isplate, i isto imam zpp ni to još nisu sve isplatili samo nešto sitno za to a trebam dobiti za svu zemlju jer mi je sve pod zpp... Al valjda će biti nešto uskoro nadam se..

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
625
Leglo pola za klopke. Da ne bi izbora ko zna kad bi išta uplatili.Još ostalo ono zbog čega u postoje poticaji,a to je proizvodno vezano. To će biti Bog zna kad

pungas

Novi član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
20
Ja sam im isto mail slala, prije nekih tjedan dana i meni odg da su u tijeku daljnja odobravanja i isplate, i isto imam zpp ni to još nisu sve isplatili samo nešto sitno za to a trebam dobiti za svu zemlju jer mi je sve pod zpp... Al valjda će biti nešto uskoro nadam se..
Sto je zpp

pungas

Novi član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
20
ZPO ne zpp krivo sam napisala! To su značajna prirodna područja s ograničenjima
Ja samza to dobio 2 uplate. Jesenws pa proljetos...cini dali otprilike 1/4. Jesu vam rekli da su nam jos duzni ili vi sumnjate na to

Najnoviji postovi

Na vrh