WowSjela pomoč za sušu, odobreni iznos cijeli..
WowSjela pomoč za sušu, odobreni iznos cijeli..
Ja se tome isto nadam...meni napisali u mailu da ce biti do kraja mjesecaJa imam TVPV ništa još za to nisam dobila nijedne uplate... Isto čekam kad će to uplatiti
Ni ja nisam taj tvpv dobila i dalje stojim na mobilnom bankarstvu nema ništa gledala prije minutiJel ko dobio tvpv?
Ja sam im isto mail slala, prije nekih tjedan dana i meni odg da su u tijeku daljnja odobravanja i isplate, i isto imam zpp ni to još nisu sve isplatili samo nešto sitno za to a trebam dobiti za svu zemlju jer mi je sve pod zpp... Al valjda će biti nešto uskoro nadam se..Ja se tome isto nadam...meni napisali u mailu da ce biti do kraja mjeseca
A jeste dobili odluku prijeWow
Sto je zppJa sam im isto mail slala, prije nekih tjedan dana i meni odg da su u tijeku daljnja odobravanja i isplate, i isto imam zpp ni to još nisu sve isplatili samo nešto sitno za to a trebam dobiti za svu zemlju jer mi je sve pod zpp... Al valjda će biti nešto uskoro nadam se..
Jesi dobio odluku za toSjela pomoč za sušu, odobreni iznos cijeli..
Ja samza to dobio 2 uplate. Jesenws pa proljetos...cini dali otprilike 1/4. Jesu vam rekli da su nam jos duzni ili vi sumnjate na toZPO ne zpp krivo sam napisala! To su značajna prirodna područja s ograničenjima
Šta se tiče zpo ja mislim da su isplatili sve.Ja samza to dobio 2 uplate. Jesenws pa proljetos...cini dali otprilike 1/4. Jesu vam rekli da su nam jos duzni ili vi sumnjate na to