• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
152
Isto tako su rekli da su platili i za intenzivirano održavanje ekološki značajnih površina. I to je laž. Možda su nekome i platili, ali nisu svima.
Meni i veksi8-ju su isplatili ~42% iznosa za eko značajne površine. Meni do sada još 0 za žute ploče.

veksi8

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
12
Isto tako su rekli da su platili i za intenzivirano održavanje ekološki značajnih površina. I to je laž. Možda su nekome i platili, ali nisu svima.
Istina ovo.. evo recimo meni jesu nekih 42%, a mama mi ima isto prijavljeno al nula bodova za 31.03.
Treba odmah ispitati za tu mjeru u vezi isplata jer strašno koliko tu muljaju i lažu..za 2023 je bila jedna isplata u komadu meni isplatili njoj ništa a odluke bile sad u 2025 i napišu bedastoće predana žalba

nisamja

Dobro znana faca
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
536
Meni se čini da to ide na " eci- peci- pec" isplata. U medije se " ispali" uplaćeno to,to i to...a mi nek si mislimo. Tko ima sreće dobije nešto,a tko nema- ništa.

hk27

Član
Tu od
8 Svi 2024
Poruka
21
Ja sam zvao u petak agenciju.. i gospoda sa centrale se javila i rekla da su kolege u velikom poslu i nitko se ne moze javljat na telefone jer su odobravanja u tijeku i velike kolicine novca idu na isplatu 😂😂😂
A ona moze reci samo za taj dan sto se isplacuje kad dobije od financija odluku..
Tako da zapravo kad ih nazoves mozes samo saznat sza recimo danas ide na isplatu

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,451
Ja sam zvao u petak agenciju.. i gospoda sa centrale se javila i rekla da su kolege u velikom poslu i nitko se ne moze javljat na telefone jer su odobravanja u tijeku i velike kolicine novca idu na isplatu 😂😂😂
A ona moze reci samo za taj dan sto se isplacuje kad dobije od financija odluku..
Tako da zapravo kad ih nazoves mozes samo saznat sza recimo danas ide na isplatu
Broje novce. Nije to mala svota, a sve mora štimati u cent. Zato je bolje ne zvati jer će se brojanje odužiti.

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
110
Hoce ici jos sta ili je to to
Pa vjerojatno hoće, lani je išlo u ožujku I lipnju. Sad su preskocili u ožujku isplatu. Konkretno mi očekujemo poravnavanje za osnovno, preraspodjeljeno i raznolikost.Lanj smo u te dvije isplate u 3 i 6 mjesecu dobili oko 1500 eura.Nije puno ali nadam se da će bar nešto isplatiti.Ali čisto sumnjam da bi sad dobili tu svotu u 6 mjesecu za poravnavanje.

Najnoviji postovi

Na vrh