Istina ovo.. evo recimo meni jesu nekih 42%, a mama mi ima isto prijavljeno al nula bodova za 31.03.Isto tako su rekli da su platili i za intenzivirano održavanje ekološki značajnih površina. I to je laž. Možda su nekome i platili, ali nisu svima.
Broje novce. Nije to mala svota, a sve mora štimati u cent. Zato je bolje ne zvati jer će se brojanje odužiti.Ja sam zvao u petak agenciju.. i gospoda sa centrale se javila i rekla da su kolege u velikom poslu i nitko se ne moze javljat na telefone jer su odobravanja u tijeku i velike kolicine novca idu na isplatu 😂😂😂
A ona moze reci samo za taj dan sto se isplacuje kad dobije od financija odluku..
Tako da zapravo kad ih nazoves mozes samo saznat sza recimo danas ide na isplatu
Pa vjerojatno hoće, lani je išlo u ožujku I lipnju. Sad su preskocili u ožujku isplatu. Konkretno mi očekujemo poravnavanje za osnovno, preraspodjeljeno i raznolikost.Lanj smo u te dvije isplate u 3 i 6 mjesecu dobili oko 1500 eura.Nije puno ali nadam se da će bar nešto isplatiti.Ali čisto sumnjam da bi sad dobili tu svotu u 6 mjesecu za poravnavanje.Hoce ici jos sta ili je to to
Koja si bankaSjelo danas za sušu. U petak sam preuzeo.
PbzKoja si banka