• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
281
Prošli tjedan je isplačen,,,a koliko o tom nećemo malo sramotno sad šta ce bit apprrr zna!!!!!

Posljednje uređivanje od moderatora:

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
93
Znam da je bilo u petak ali dosta nas nije još ništa dobilo. Zato pitam dali je još nekome u međuvremenu isplaćeno

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,123
Da li možete provjeriti,ja sam lani u 10mj dobio tvpv ali za 2023 godinu,tako da to nema veze sa predujmom za 2024.
Prva uplata za tvpv 2024 je bila meni prošli tjedan,znači predujam sredinom tekuće godine.

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
93
Tvpv ne ide u predujmu. To su vam tek u 10. mjesecu isplatili jer ste vjerojatno bili u nekoj kontroli.
A prošli tjedan je išla normalna isplata samo ne svima. Sad koji je razlog, ne znamo

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,123
E ali pazi mudrolije,rekli su da sredinom 10.lani počinje isplata predujma..
I kad ti krajem 10 sjedne nešto,misliš,gle i ovo su ubacili u predujam..ali treba čitati što uplate..

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,123
Je,dobiješ u 4-5 mjesecu 20-30 % iznosa ,i onda se svi čudimo gdje je ostatak...pa uplate krajem godine,za prošlu,a ne tekuću i onda se hvale kako isplaćuju silne milijune.

nino19

Član
Tu od
4 Stu 2023
Poruka
93
Do 2022. godine su isplačivali pune iznose u 4. mjesecu. Od prošle godine, tj za 2023. su smanjili iznose jer je očito omotnica premala. Tako će vjerojatno biti i ove godine za prošlu 2024.

Najnoviji postovi

Na vrh