• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Neretva

Član
Tu od
24 Svi 2019
Poruka
64
Ima li nas jos tu koji nisu dobili onu dodatnu potporu za mlade poljoprivrednike?
Ima, dobio za voće 130e za hektar I Mjera 10 organska gnojidba, za klopke ništa za mlade ništa a ni povrat poreza nisam dobio, rješenje stiglo na e građani 02 05

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
66
Onda nam je jednako. Ja nisam niti rjesenje dobio niti nista. Ovo za mlade kad god sam poslao upit isti im je odgovor, vec 7 mjeseci administrativna kontrola traje.

Samo ja

Novi član
Tu od
9 Svi 2024
Poruka
9
ako niste dobili za proljetnu sjetvu, probajte si provjeriti u obračunima na agronetu, možda imate tamo nešto. Nadam se da ne

Najnoviji postovi

Na vrh