• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
329
Tako i meni danas osnovno nekih 7-8 €\ha
U odnosu na prošlu godinu fali barem 20% osnovno, preraspodjeljeno, prvi hektari

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
172
Rekly sam ja za žvake da će biti,isto oko 8 eura po hektaru. Katastrofa. Lani je to bilo puno puno više...

meni sjelo osnovno nekih 90e,ali zar nismo morali dobiti još osnovnog u 2 ili 3mj
Jesmo,jesmo...fali puno.

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,658
Sjela danas osnovno sve štima zbrojio sam uplate ovo je bila 3 uplata za osnovno oko 118 eura za hektar ukupno .

COLLY

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2018
Poruka
174
Tako i meni za osnovno, kad zbrojim sve uplate za osnovno sve mi je uplaceno.

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,836
(5) Planirani jedinični iznos potpore iznosi 130,00 EUR/pravu na plaćanje pri čemu je moguće odstupanje do 10 %.

Uz sve iznose piše dodatak da je moguće odstupanje do 10%.
NN 31/2025. Ne znam kaj vi čitate, ali od ovoga nema ljepšeg štiva. Ima puno elemenata bajki i basni.

Case4220

Iskusan lik
Tu od
14 Lis 2021
Poruka
596
Za kukuruz i soju 😁 nema 💦💦💦💦💦💦 na vidiku

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
216
Jel zna netko koliko nam imaju onda još isplatiti za ostalo sve?
Ne znamo jer nisu iste cifre u odnosu na prošlu godinu. Osnovno sam dobio manje, još nkj sitno preraspodjeleno (10/ha po prošloj god), eko sheme raznolikost još 28/ha, leguminoze imam prvi put i dobio do sada 40/ha

Irvine156b

Aktivni član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
116
Sjelo osnovno druga uplata...
Fali još, prirodna ograničenja, raznolikost, 20% leguminoza i možda još nešto .....

Mladen 1707

Član
Tu od
25 Velj 2023
Poruka
30
Dal' ste za leguminoze već imali uplatu ili bi trebala bit prva?

Na vrh