• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
291
Tako i meni danas osnovno nekih 7-8 €\ha
U odnosu na prošlu godinu fali barem 20% osnovno, preraspodjeljeno, prvi hektari

sanjak

Aktivni član
Tu od
7 Kol 2023
Poruka
119
Rekly sam ja za žvake da će biti,isto oko 8 eura po hektaru. Katastrofa. Lani je to bilo puno puno više...

meni sjelo osnovno nekih 90e,ali zar nismo morali dobiti još osnovnog u 2 ili 3mj
Jesmo,jesmo...fali puno.

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,642
Sjela danas osnovno sve štima zbrojio sam uplate ovo je bila 3 uplata za osnovno oko 118 eura za hektar ukupno .

COLLY

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2018
Poruka
164
Sjela danas osnovno sve štima zbrojio sam uplate ovo je bila 3 uplata za osnovno oko 118 eura za hektar ukupno .
Tako i meni za osnovno, kad zbrojim sve uplate za osnovno sve mi je uplaceno.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,530
(5) Planirani jedinični iznos potpore iznosi 130,00 EUR/pravu na plaćanje pri čemu je moguće odstupanje do 10 %.

Uz sve iznose piše dodatak da je moguće odstupanje do 10%.
NN 31/2025. Ne znam kaj vi čitate, ali od ovoga nema ljepšeg štiva. Ima puno elemenata bajki i basni.

Jourek

Aktivni član
Tu od
20 Lis 2014
Poruka
203
Jel zna netko koliko nam imaju onda još isplatiti za ostalo sve?
Ne znamo jer nisu iste cifre u odnosu na prošlu godinu. Osnovno sam dobio manje, još nkj sitno preraspodjeleno (10/ha po prošloj god), eko sheme raznolikost još 28/ha, leguminoze imam prvi put i dobio do sada 40/ha

Najnoviji postovi

Na vrh