• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
8
Na agronetu pod stavkom ruralni razvoj tamo imate odluke
Tamo je prazno. Možda ne trebam za to ni dobiti ništa.. Nešto sam morala u općini podnositi zahtjev, moguće će to biti do kraja mjeseca onda.

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
8
Tako i ja smatram, sjelo je do sad 6 ili 7 uplata, mogu dobiti možda samo za tu mjeru 23,ostalo je sjelo sve.. Ustvari za travne trake nije, neznam kad to sjeda, imam 10 ha traka cvjetnih 🤔

Jay_d

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2022
Poruka
154
Sjelo izravnavajuce osnovno, preraspod., mladi, muk, prir.ogran. jos fali zute lovke. Do sad sve isplaceno, evala.

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
52
Meni još ništa od poravnanja ni za osnovno ni za preraspodjeljeno, ni za značajna prirodna područja, ni za intenziviranu raznolikost usjeva, i još bi trebali uplatit i za ovce nešto jer nisu ni pola uplatili, znači ništa još od toga nisam dobila, a za TVPV još nijednu uplatu nisam dobila, a imam 8 i nešto ha pod TVPVom.

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
8
Meni još ništa od poravnanja ni za osnovno ni za preraspodjeljeno, ni za značajna prirodna područja, ni za intenziviranu raznolikost usjeva, i još bi trebali uplatit i za ovce nešto jer nisu ni pola uplatili, znači ništa još od toga nisam dobila, a za TVPV još nijednu uplatu nisam dobila, a imam 8 i nešto ha pod TVPVom.
Vama će sjesti
Vama će sjesti sve odjednom pa milina hehe. Meni je u jednom danu sjelo par uplata pa sam se baš iznenadila. A isto mjesecima ništa.

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
52
Vama će sjesti

Vama će sjesti sve odjednom pa milina hehe. Meni je u jednom danu sjelo par uplata pa sam se baš iznenadila. A isto mjesecima ništa.
A nadam se a vidim da već para dana uplaćuju ljudima a meni još ništa pa mi nije jasno inače sam uvijek sve dobivala kad su i drugi imali uplate a sad ništa!

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
220
Ma bude, tako je i meni prosle godine za konje doslo 27.06. , ove godine nešto ranije.
Cekaju do zadnjega

Najnoviji postovi

Na vrh