• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Neretva

Član
Tu od
24 Svi 2019
Poruka
71
Napisa je Mjera 10-1-12 to su klopke, ja sam također još u toj mjeri, zadnja godina, nisam još ništa dobio

Posljednje uređivanje od moderatora:

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
781
Pogledajte kada ste kupili ili postavili klopke od prosle godine!

zvrle

Novi član
Tu od
1 Srp 2024
Poruka
14
Sve isto na vrijeme kupljeno postavljeno mijenjano odslušana izobrazba i sve jedno ništa.

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,645
Čekaju zadnji dan zakonskog roka 30.06.
Zbrojio sam sve uplate i do sada mi je isplaćeno u cijelosti samo osnovno plaćanje i leguminoze.

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
295
Jel ima još netko da nije dobio ništa za leguminoze kao ja?
Sve drugo sam dobio kad i ostali,a leguminoze 0

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
9
Meni se čini da je to to.. Za cvjetne trake nije isplaćeno ništa i ova mjera 23 mi nije sjelo ništa.. Ostalo sve isplaćeno.

Vladimir1986!

Novi član
Tu od
27 Svi 2025
Poruka
8
Jel ima još netko da nije dobio ništa za leguminoze kao ja?
Sve drugo sam dobio kad i ostali,a leguminoze 0
Leguminoze isto nisam dobio ništa i za cvjetne trake ništa. Konzervacijska za 13 hektara dobio 190€ samo

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
295
Leguminoze isto nisam dobio ništa i za cvjetne trake ništa. Konzervacijska za 13 hektara dobio 190€ samo
Zvao sam, leguminoze imam sankcije 100%, a za cvjetne trake isto nisam ništa dobio, no 30.06. Je samo okvirni datum kako mi kažu,ako stigne bit će,ako ne do avansa će uplatiti nekad.

Sad daljE necu nista pisati jer mogu samo prostote reci za njih i za sistem

Najnoviji postovi

Na vrh