• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
228
Upravo sjelo za TVPV brdsko planinsko regije 2024 - 2100€ - ca 9Ha prijavljeno

Zbunjuje me to jer sam za 2023u godinu dobio svega 500€

Tina MTM

Član
Tu od
9 Stu 2022
Poruka
55
Evo i meni isto za TVPV oko 2000 e za 7 i nešta ha, od toga mi je jedan dio brdsko planinski a ostatak je kontinentalna regija... Pa mogu reći da je oko 80-90 % uplaćeno za TVPV...

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
228
Ti je to prva uplata za tvpv?
Da, za 2024u.

Imam isto prijavljeno koliko sam imao i za 2023u godinu.,s time da je tada bilo 500€ i to isplate u 10om mjesecu 2024 za 2023 ,a ovo sada je 2100€ za 2024u.

Tako da nemam pojma sta se dogada. Brine me da se nisu zeznuli pa kada uložim novac se budu sjetili da trebam vratiti

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,147
Ja sam dobio 16.5 jedinu uplatu za tvpv kontininentalna i to iznos 3x manji nego lani,ista površina je u igri.

bilogorec

Aktivni član
Tu od
25 Sij 2018
Poruka
105
Prolazi i 30.06., na pitanje iz kojeg razloga nam nisu isplaćene potpore, odgovor će biti da ćemo dobiti odluku na koju imamo pravo žalbe/prigovora, a mi ni za 2023. godinu odluke nismo dobili, a kamoli za 2024....
Izgleda da će najbolje biti odustati

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
571
Prolazi i 30.06., na pitanje iz kojeg razloga nam nisu isplaćene potpore, odgovor će biti da ćemo dobiti odluku na koju imamo pravo žalbe/prigovora, a mi ni za 2023. godinu odluke nismo dobili, a kamoli za 2024....
Izgleda da će najbolje biti odustati
Da, gdje su odluke? Prošlo pola 2025. Niš se više tu nema reči.

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,147
Isto tako tražiti odmah izračune,da se zna koliko se bude isplatilo.
I KADA?
Ako je lupam osnovno 100e /ha tko ima 10ha,isplata osnovnog je 1000e(prvi dio do tada i tada i iznosi tipa 70%,ostatak tada o tada).
I tako za svaku stavku..
A ne ovako nit se zna tko pije niti tko plaća.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,598
Ma ne sekiraju se oni. Ova vlast ni ne zna da postoji poljoprivreda i poljoprivrednici. To je isto kao da imaš stado ovaca koje samo pase i ne treba se za njih brinuti. Ponekad malo zableje i to je sve.

Najnoviji postovi

Na vrh