• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
294
I evo gaaaaa 30.06 stigao,,majko moja koji će sad izlike biti ovo ono i onda se sjetim tamo kad bih provjeravali kroz 2,3,4 čak i 5 mjesec odgovora gos..do 30.06 je zakonski rok,,,evo taj rok je danas a danas je pon tako da znači lose loše i loše uglavnom nije loše već pisem u svoje ime (poražavajuće i neozbiljno)!!!!

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,646
Stigao dan D ,cijelu godinu se objavljuje da će platiti u zakonskom roku i šta sad ?
Ne vjerujem da će biti isplata danas..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,520
A kaj je čudno? Industrija je pokopana puno prije..

• Like
Reactions: H&S

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
294
Nema danas nista nit će bit bar tako kazu za mjere koje mi još čekamo,,,kažu strpite se još malo previše ljudi je javilo pisem o mladima i TVPV-u

max23

Član
Tu od
22 Stu 2017
Poruka
97
Sad sam ih i ja zvao..kaže ženska s 01 6002 700 (centrala- oni u zadnje vrijeme daju informacije)) da danas ide " taj TVPV".

Najnoviji postovi

Na vrh