• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
230
Ja sam poslao da nisam dobio poticaj za konje u cijelom iznosu pa se me trazili mibpg, pa cemo vidjeti sta kazu

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
230
Evo objava od SSUUHH vezano za konje,HH, i isplatu.

Super je kako su pomaknuli rok sa 30.06. na 25.07. , a kamate?

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
301
Ima li tragova života u agenciji? Jel tko dobio kakvu uplatu, javljanje, bilo što?
Mi koji nismo vjerojatno ne trebamo ni očekivati prije 9.-10.og mjeseca?

Godišnji su odmori, briga njih što neke tamo seljačine nisu dobile ono što im po zakonu pripada!
Tko im šta može....
Samo nek se oni kockaju, ja sam se strpio i previše, drugačije ćemo mi pričati....

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
15
Meni je sve isplaćeno od poticaja osim mjere 23. Pa mi sad ovi briga šta je sve u crvenom, sad kad jave gospođo našli smo nepravilnosti, vratite pola poticaja 😨

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
163
(šta je) isplaćeno, je za prošlu godinu, a crveno je za ovu.

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,642
Uvijek se možeš žaliti, to ti nitko ne brani, samo je pitanje kakav će biti rezultat. Obično se piše žalba kada ti je dostavljena odluka o isplati za konkretnu godinu. Do sada su dostavljene odluke za 2023. godinu i to, koliko čitam, ne svima.

blacky7

Novi član
Tu od
8 Srp 2025
Poruka
1
Pozdrav, molim savjet ako netko zna, dobio sam na mail automatsku poruku "...utvrdili smo da u ARKOD sustavu imate upisano poljoprivredno zemljište u privatnom vlasništvu bez propisane dokumentacije..." uglavnom moram do kraja godine donijeti dokumentaciju o vlasništvu ali nemam pojma o kojem zemljištu je riječ, gledam agronet i nigdje ništa ne piše. Kome se obratiti ili gdje vidjeti koje zemljište je u pitanju?

Također sva polja u crvenom... Jedina uplata ove godine je bila u 4-tom mj i to 45 eura

Najnoviji postovi

Na vrh