Irvine156b
Aktivni član
- Tu od
- 23 Tra 2023
- Poruka
- 109
Mi smo lani dobili pola od '23, a ove godine do sad pola od '24, druge godine zatvaramo opg jer nije više održiv, proizvodnja se nastavlja ali bez svih tih nameta i paraporeza.
Meni 34 centar pretrgli se to mi ni za kavu nije 🤣🤣🤣🤣Evo danas uplata 20 centi područja sa značajnim prirodnim ograničenja.
U budućnosti svi ćemo biti lovciDajte najte. Najte biti malodušni. Ipak se nekaj kreće. Ministar je donesel odluku i zapovjedil lofcima da se postrelaju sve divlje svinje. Eto, kaj nebu ispalo da se nitko ne brine o poljoprivredi.![]()
Neće jesti koprive, jesti će crve i insekte. Već ih kroz medije pripremaju na to.Treba sve rasprodat do 27, 28 pa nek jedu trnje i koprive
Usta su im puna zelenila i ekologije. Umjesto da čovjek prilagodi život s prirodom, oni žele prirodu prilagoditi čovjeku. To su mnogi pokušavali kroz povijest. Bilo je ideja o rušenju planina hidrogenskim bombama.Dajte najte. Najte biti malodušni. Ipak se nekaj kreće. Ministar je donesel odluku i zapovjedil lofcima da se postrelaju sve divlje svinje. Eto, kaj nebu ispalo da se nitko ne brine o poljoprivredi.![]()
nešto se spominjalo da i oni koji su u mirovini više neće moći primati potpore...il što bi onaj rekao nema više jednom guzicom na dvije stolice 😂Za 2 godine nažalost neće više biti potreban niti ovaj forum dok nam uvedu smanjenja poticaja od 25%-75% od 2027g-2032g
znaći cca 100€ po ha i ćao