• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

tapir

Član
Tu od
25 Stu 2019
Poruka
58
Kakva vam je situacija sa isplatom poticaja? Meni je isplaćeno sve osim MUK.

Dobio prije dva-tri tjedna sljedeću poruku na kartici OBAVIJESTI:
"Automatskom procjenom satelitskim podacima na parcelama trajnih nasada nije vidljiva poljoprivredna aktivnost - Agencija za plaćanja
03.07.2025.

Poštovani, podsjećamo da se površina trajnih nasada mora minimalno održavati košnjom, malčiranjem ili bilo kojim načinom obrade kojim će se u potpunosti spriječiti razvoj neželjene vegetacije najkasnije do 15. srpnja 2025. godine. Ako niste, obavite aktivnosti ili možete odustati od zahtjeva za potporu do 1. listopada 2025. godine, kako vam ne bi bila naplaćena kazna."

Možda je ovo razlog neisplate MUK-a (inače parcele su mi momentalno u žutom - kaže: POLJ. AKTIVNOST-Neutvrđena).

Nadam se da ste bolje sreće od mene. 😇;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,735
Pošalji zahtjev Agenciji za plaćanja da ti dodijele zadatak za izradu geotargiranih fotografija koje će ti poslužiti kao dokaz da je poljoprivredna aktivnost odrađena.

Ines333

Novi član
Tu od
24 Lip 2022
Poruka
10
Ja neznam. Do sada to nisam aktivno pratila ali sad gledam i ne djeluje pozitivno. Kukuruzu se klasa a kod njih nema poljoprivredne aktivnosti. Tko je tu lud

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,735
Nazvati u Agenciju i dogovoriti sa djelatnikom koji je zadužen za vaš OPG na koji način poslati zahtjev. Ja za sve takve stvari koristim e-mail.

Najnoviji postovi

Na vrh