• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,756
Dok je ovog naroda nema ništa od reseta. Problem je u glavama birača, a to je nemoguće promijeniti. Kakav narod takvi i ministri.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
898
Da li su ovi u agenciji dužni odgovoriti na neki upit mailom i u kom roku? Isto tako,ako vam mailom jave da vam je uskračen dio poticaja zbog vaše greške u kom roku vam moraju dostaviti odluku o tome kako bi mogli uložiti žalbu ili pokrenuti upravni postupak.Znam da je to u stvarnosti jako teško dobiti,ali da li bar po nekom zakonu ili pravilniku postoji njihova obaveza da odgovore u razumnom roku?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,756
Žalbe se ulažu nakon što su objavljene odluke o isplatama u agronetu. Za sada su objavljene tek za 2023. godinu. Koliko sam načuo uskoro idu i odluke za 2024. Živi bili pa vidjeli.
Meni nisu odgovorili ni na jedan e-mail koji sam im poslao. Dobio sam samo povratnu informaciju generiranu iz njihovog sustava da je dopis zaprimljen i da će se javiti u najkraćem mogućem roku. Kada će to biti i koji je to rok nitko ne zna. Kao i za Đenku.

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
27
Za stajski gnoj, zna li tko šta, mi smo dobili samo nešto sitno cca 200 eura, a šta s ostalim

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
228
Meni ono šta nisam kosija stoji zeleno, a pokošeno/uzorano se crveni tako da uopće ne obraćam pažnju na taj poluproizvod zvan monitoring

• Like
Reactions: H&S

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
788
Rekla mi teta iz agencije da nisu oni jos ni poceli gledat monitoring, a da za satelit se ne trebamo brinut jer je bedast!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,756
Baš me interesira tko će dobiti umanjenje ili mu neće stići isplata? Da li nekome iz Agencije? Da li nekome tko radi na održavanju satelita? Da li onima koji prijavljuju poticaj? Pa ćemo onda vidjeti tko je tu bedast, a tko nije. Tko se zadnji smije taj izgleda sporo shvaća.

Na vrh