• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,751
Dok je ovog naroda nema ništa od reseta. Problem je u glavama birača, a to je nemoguće promijeniti. Kakav narod takvi i ministri.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
898
Da li su ovi u agenciji dužni odgovoriti na neki upit mailom i u kom roku? Isto tako,ako vam mailom jave da vam je uskračen dio poticaja zbog vaše greške u kom roku vam moraju dostaviti odluku o tome kako bi mogli uložiti žalbu ili pokrenuti upravni postupak.Znam da je to u stvarnosti jako teško dobiti,ali da li bar po nekom zakonu ili pravilniku postoji njihova obaveza da odgovore u razumnom roku?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,751
Žalbe se ulažu nakon što su objavljene odluke o isplatama u agronetu. Za sada su objavljene tek za 2023. godinu. Koliko sam načuo uskoro idu i odluke za 2024. Živi bili pa vidjeli.
Meni nisu odgovorili ni na jedan e-mail koji sam im poslao. Dobio sam samo povratnu informaciju generiranu iz njihovog sustava da je dopis zaprimljen i da će se javiti u najkraćem mogućem roku. Kada će to biti i koji je to rok nitko ne zna. Kao i za Đenku.

Najnoviji postovi

Na vrh