• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
792
I ja sam isto krivo poslao jedan zadatak sa jednom slikom i sad čekam da vidi šta će gospoda rec.

tapir

Član
Tu od
25 Stu 2019
Poruka
64
Danas, nakon 33 dana od slanja žalbe na Odluku o potpori za 2024. odgovore mi da nisu mogli obraditi žalbu jer je nisam vlastoručno potpisao. Danas poslao potpisani primjerak i sada "Jovo nanaovo" čekaj.:cautious:

veksi8

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
19
Danas, nakon 33 dana od slanja žalbe na Odluku o potpori za 2024. odgovore mi da nisu mogli obraditi žalbu jer je nisam vlastoručno potpisao. Danas poslao potpisani primjerak i sada "Jovo nanaovo" čekaj.:cautious:
Kako su ti odgovorili telefonski,pošta,email?

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
340
Do kraja ovog mjeseca EU dio a do kraja ove godine Hr dio.

Posljednje uređivanje od moderatora:

pungas

Član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
43
Ljudi ne brinite nista. Ja zvao u zg. Javila se zena sve fino objasnila. To sad sto slikamo ce samo pomoci kad budu kontrolirali parcele. Koja nije automatski pozelenila oni ce je pregledat I pozelenit a slike ce I'm pomoc da lakse prekontroliraju.

pungas

Član
Tu od
13 Svi 2025
Poruka
43
Ma sve ce oni vidit na snimkama kad budu pregledavali. Ne brinite nista

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh