• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Hass

Aktivni član
Tu od
1 Srp 2019
Poruka
781
Meni isto sjelo to poravnanje i mjera za sjeme soje ono što se prijavljivalo u 7. mjesecu

Prunus

Član
Tu od
21 Lis 2020
Poruka
53
Pitanje za nekoga od vas koji ste zbog obojanih parcela dobili obavijest i snimali AgroGtf fotografije: da li ste sami trazili da vam dodjele zadatak u Agenciji ili vam se zadatak sam pojavio u AgroGtf aplikaciji ?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,530
Posalju mail i samo ti se pojavi u aplikaciji...

Ja imam parcelu 1.2ha ali je vise cestica jer sam okrupnjavao...sad su mi za jednu cesticu 0.22 poslali da moram slikati da se ne vidi polj. aktivnost...a ostatak cestice vide 🤣🤣🤣🤣

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,534
Stigao je mail da imaš parcele u crvenom/žutom, sad čekaš sljedeći u kojem će pisati da si dobila zadatak za fotografiranje.

Moje danas sve pozelenile jedino dvije uske parcele plave, ali one su uvijek plave

Prunus

Član
Tu od
21 Lis 2020
Poruka
53
Puno hvala svima na odgovorima. Do sada smo nekoliko puta radili GTF snimanje radi žutih ploča na vlastiti zahtjev, ali ovo zbog crvene parcele nismo do sada , pa nisam bila sigurna jesam li dobro skužila mail.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,157
Znači. Voćnjak apoteka. Apoteka. Ja za njega dobijem mail. Pa da čovjek ne povjeruje

Prunus

Član
Tu od
21 Lis 2020
Poruka
53
Tako mi i samoj. 5 voćnjaka...svi ko suze cisti. 4 zelena, jedan crveni. Ali više se ničemu ne trebamo čuditi.

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
132
Nema to veze vidi li se ili se ne vidi poljoprivredna aktivnost. To je demonstracija sile. Oni neće stati na ovome idu dalje. Pitam se samo kada će krenuti mesti tavane. Koliko vidim, nisu daleko.

Gustavo

Dobro znana faca
Tu od
13 Pro 2008
Poruka
1,867
Majstori ima li crvenih parcela po monitoringu. Evo meni iz zelenih presle u crvene
Gdje se to vidi, ja sam dobio obavijest, ali ne vidim ništa ni odluku za 2024 ni pod monitoring. Maknuo bih tu parcelu iz zahtjeva, ali ne vidim ni zahtjev ni ništa.

zetorcrystal

Aktivni član
Tu od
23 Lis 2013
Poruka
286
Stigao je mail da imaš parcele u crvenom/žutom, sad čekaš sljedeći u kojem će pisati da si dobila zadatak za fotografiranje.

Moje danas sve pozelenile jedino dvije uske parcele plave, ali one su uvijek plave
Ja sam dobio mail i zadatak u agrogtf aplikaciji da je parcela u žutom ili crvenom a ona zelena u monitoringu tu j...lud zbunjenog

Na vrh