• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
345
Za povrće

E sad, i sam sam pisao da EU dio ovog sada isplaćenog ide do kraja ovog mjeseca , a Hr dio do kraja godine. Zna li tko da li je to ipak sve u ovom paketu isplaćeno ili još Hr dio ?

jb0344

Član
Tu od
6 Velj 2023
Poruka
80
Ne znam , ali znam da su alokacije iz drzavnog proracuna 20 % od ukupnih tako da ako i bude bit ce 4 puta manje 🙃

Posljednje uređivanje od moderatora:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,021
Nema nam druge nego da zaposlimo svojeg čovjeka u Agenciji koji će nam slati točne informacije. Ovako su to samo nagađanja koja mogu i ne moraju biti točna. :unsure:

code

Dobro znana faca
Tu od
30 Ožu 2008
Poruka
2,188
Ja koliko sam pročitao u pravilniku ,oba dijela idu odmah nema ništa za kasnije..

Najnoviji postovi

Na vrh