Da li je to isplačena odšteta za sušu iz 2024. godine ili nešto drugo?
Da,to je to. I iz EU i iz Hr fonda sve odjednom isplaćeno.![]()
Isplaćena potpora iz Programa potpore za poljoprivredne sektore pogođene nepovoljnim klimatskim prilikama i prirodnim nepogodama u 2024. godini - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je dana 26. rujna 2025. godine 8,5 milijuna eura iz europskih i nacionalnihwww.apprrr.hr
Sada mi je sve jasnije,nisam baš bio u toku. To je isplata samo za vočare i povrtlare a ja sam ratar i stočar. Mi smo ove godine imali proglašenu elementarnu nepogodu u općini. Znaći da čemo imati isplatu za tu nepogodu u idućoj kalendarskoj godini.Program potpore za poljoprivredne sektore pogođene nepovoljnim klimatskim prilikama i prirodnim nepogodama u 2024. godini
![]()
Program potpore za poljoprivredne sektore pogođene nepovoljnim klimatskim prilikama i prirodnim nepogodama u 2024. godini - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Cilj Programa potpore za poljoprivredne sektore voćarstva, povrćarstva, vinogradarstva i sjemenarstva, pogođene nepovoljnim klimatskim prilikama iwww.apprrr.hr