• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,028
Znam. I meni je sve to jasno. I ja sam nakupio podosta godina i imam puno loših životnih iskustava. No i dalje smatram da se nitko neće boriti za nas ako se sami ne pobrinemo i dignemo svoj glas. Političari su se dobro pobrinuli za sebe i za nas ih nije briga. Treba im dati do znanja da nismo stoka sitnog zuba i da oni žive na našoj grbači, a ne mi na njihovoj. Samo ne treba šutjeti i bojati se jer navek živi onaj tko zgine pošteno.
Samo pitati gda budu sjeli poticaji i za kaj ih nema, a ništa ne poduzimati da se sve to promijeni po meni nema nikakvog smisla.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
903
Na žalost, mislim da su slabe šanse za ovo što predlažeš.Vidiš da u komentarima svi pljuju po komori i plaćanju iste jer im je preskupo 1% od poticaja, a večina ni ne razumije kako komora funkcionira i da je to jedino udruženje gdje sami možemo birati tko če nas predstavljati i štititi interese.

Posljednje uređivanje od moderatora:

TaraOpgTara

Novi član
Tu od
12 Lip 2025
Poruka
19
Ljudi dali itko zna hoće li biti još predavanja do 12mj na webinaru? Nisam stigla dva predavanja odslušati a vidim da nešto baš i nema

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,353
Uhh, puno je tu ispričano, a malo rečeno.
Prijeđite sad s riječi (i pitanja) na djela. Aktivirajte se, uključite, založite se sad, za svoje interese:
Screenshot_20251002_103626_Adblock Browser.jpg
Osobno smatram da bi forumaš @Propali Poljoprivrednik trebao biti kandidat za člana skupštine.
Isto tako bilo bi Vam korisno da bi @lijeskakc bio kandidat za člana Nadzornog odbora, u najgorem slučaju da bude barem član skupštine.
Nastavite sad molim Vas započetu listu Vaših kandidata.

Ako to ne napravite razmislite istinski i duboko o svemu, na Vama je red, priliku imate.

Želim Vam da uspijete i izaberete i postavite svoje predstavnike.
Sretno i uspješno Vam bilo 🥂

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,028
Svaka čast gospon Plus, slažem su u potpunosti. Tako je, prijeđimo sa riječi na djela (ne na tijela). Ima tu mladih kolega koji bi mogli biti od velike koristi. Mi starci bi mogli biti pomoći savjetima i prijedlozima, ako bi bilo potrebno. I naš kolega Zoran 69 bi bio jako dobar kandidat za visoku funkciju. On već ima iskustva u vođenju voćarske udruge. Bilo bi dobro da se negdje otvori nova tema o izborima da ih ne miješamo sa poticajima.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,028
Ljudi dali itko zna hoće li biti još predavanja do 12mj na webinaru? Nisam stigla dva predavanja odslušati a vidim da nešto baš i nema
Pogledati na stranicama savjetodavne gdje se objavljuju informacije. Oni su dužni objaviti datum dva tjedna prije održavanja predavanja ili Webinara. Najbolje je nazvati savjetodavnu u gradu/županiji kojemu/kojoj pripadate i pitate za raspored do kraja godine.

korisnik2508

Aktivni član
Tu od
24 Kol 2010
Poruka
136
Na žalost, mislim da su slabe šanse za ovo što predlažeš.Vidiš da u komentarima svi pljuju po komori i plaćanju iste jer im je preskupo 1% od poticaja, a večina ni ne razumije kako komora funkcionira i da je to jedino udruženje gdje sami možemo birati tko če nas predstavljati i štititi interese.
Mene komora ne predstavlja iako moram plaćati toj komori. S tom komorom od njenog osnivanja nisam imao nikakvog kontakta. Niti jedan mail nisu poslali. Jedini kontakt je bila opomena za plaćanje komorskog doprinosa. Znači bolje bi nam bilo da nas ta komora ne predstavlja. Ako ti 1% od poticaja ne znači ništa, možeš toliko uplatiti nekome od nas.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,028
Ovakva komora ne predstavlja nikoga od članova ili samo rijetki imaju od nje koristi. Da se izaberu članovi koji će se boriti za poljoprivrednika onda bi ona imala smisao. Na žalost nema drugih udruženja koja bi se mogla izboriti za poljoprivrednika kao što je to HPK. I zato uključite se. Nemojte odmah kazati da to nema smisla i poslije kukati kako nije dobro. Ako se sami za nešto ne izborimo onda nismo ni zaslužili da nam bude bolje. Neka nas šišaju kako stignu i hoće.

Najnoviji postovi

Na vrh