• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
199
Nisam protiv sređivanja vlasništva. No ako trebam platiti greške koje su počinjene prije nego sam rođen, kaj bi me koštalo više od onoga kaj za tu parcelu mogu dobiti, smatral bih se ludim da idem to sređivati.
Život nije pošten, dan nam je kakav je, a na nama je šta iz toga napravimo...

hajduk

Iskusan lik
Tu od
19 Velj 2018
Poruka
659
Dobro nije kriva ona država za sve je kriva ona država niti sam je volio a protiv nje sam se borio ali dajte ljudi kanite se vise bivše juge.
Ja stoim iza toga da smo si mi sami najviše krivi.
Ja sam prvi mislio a ovo ce biti ko do sad oni ce dati obavjest ja cu pricekati itd.
Tko mi je branio ovo sto sam napravio sad da utvrdim vlasnistvo napraviti i do sad.
Zamislite nekoga tko je naslijedio 30 čestica zemlje koje mu se u katastra vode na didu koji je umrla prije 42 godine, a u zemljišnih ubili gruntovnici su vlasnici i to nekoliko njih od prije 100 i više godina. Za sudskim tužbama utvrditi vlasništvo potrebit je više od 30.000 eura. E pa toliko ne vridi ni zemljište

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,765
Odakle ti info da za 30 cestica trebas 30000e?
Baratate s brojkama koje su meni fascinantne...

ferrari

Novi član
Tu od
13 Srp 2024
Poruka
23
Zamislite nekoga tko je naslijedio 30 čestica zemlje koje mu se u katastra vode na didu koji je umrla prije 42 godine, a u zemljišnih ubili gruntovnici su vlasnici i to nekoliko njih od prije 100 i više godina. Za sudskim tužbama utvrditi vlasništvo potrebit je više od 30.000 eura. E pa toliko ne vridi ni zemljište
Sve je to meni jasno, i sam imam takvih problema ali opet ponavljam krivi smo si sami,
Kad kažem mi mislim na naše pretke jer su oni to kao lako cemo i tako to dođe nekom na naplatu imas zemlju, a zapravo je nemaš. Ako je parcela malena ne iplati se ni zafrkavati.
Potpuno Vas razumjem ali... Tako je kako je.
Lp.

mmpoljo

Aktivni član
Tu od
5 Velj 2023
Poruka
199
Imao slican slucaj (za jednu cesticu), rijesio za 300 eur (prije par godina).

Na vrh