• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
375
Podignite na sudu tužbu za utvrđivanje vlasništva pa vidite koliko će vas doći sa odvjetničkim i sudskim troškovima plus geodeta
Uvijek imaš izbor - ako ne želiš platiti da ti se tvoje vlastito zemljište vlasnički sredi - uvijek možeš za tu lovu kupiti već sređeno zemljište na nekom drugom mjestu. Istina je da sređivanje zemljišta može koštati više nego je zamišljena vrijednost istog tog zemljišta, a na tebi je da sam odlučiš što i kako. Ja sam odlučio za sebe već odavno i jako vodim računa da mi je svo zemljište 1/1 u mojem privatnom vlasništvu. Košta i to, ovjera ugovora, porezi, razne naknade, prepisi, itd. - nisam računao ali kroz vrijeme nakupilo bi se toga, podosta. Ali sada nemam repova koji se vuku zamnom i mojom imovinom.
Ali budi siguran da je zemljište daleko vrijednije kada je vlasnički čisto. Ako misliš da nije tako ja ću ti povoljno prodati gradilište na trgu Bana Jelačića u Zagrebu, odmah kod spomenika, a ti si kasnije budeš sam 'sredio papire'.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,523
U jednu tužbu je moguće ugurati onoliko čestica koliko obuhvaća prostorni plan pa o tome dosta ovisi cijena sređivanja pojedinog zemljišta.

Travica

Dobro znana faca
Tu od
26 Tra 2023
Poruka
305
Žalosno,,,ispadamo tu neradnici koji samo čekaju te poticaje,, e nismo ni jedno ni drugo,vec naviknuti na jednu godinu ovako drugu onako,mi promjenimo sa našim ljudima s kojim suradujemo kad ćemo plačat njima itd itd,,,kad ono opet isto POJMA NEMAS ni kad ni šta,,,,a taj poticaj nam svima znači ako ništa bar jedana noć uredna sna kad poplaćamo što imamo ukratko!!!!!!

Najnoviji postovi

Na vrh