• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
177
Zašto ne? Kod mene ima nasada svakakvih starih po 10god, to samo šibe vire iz trave, al para za eko orah i lijesku idu, plus fondići....a i nisam prozvao samo lijesku 😝 poticaj treba bit po proizvedenoj robi!!!!!!
ja sam početkom godine sasvim slučajno išao jednom lenijom kojom idem 1x u 10g...i vidim tablu s natpisom eko lješnjak 😂 Dobrih 10g ovako kad sam gledao sa suprotne strane (gdje nema table) gdje prolazim inače, malo dalje gdje imam njivu, sam bio ubijeđen da je to neka šikara zarasla, još se čudio par puta kak se nitko ne otima za to 😂 pa onda mislio vjerojatno loša zemlja kad niko neće da radi to itd. Tu čovjek i traktor nisu kročili sigurno 10g. A pošto je lijepi komad od cca 9-10ha malo sam istraživao čije je to, jer razmišljao da kupim ili ponudim vlasniku kad ga nađem da ja to očistim i radim sljedećih 5g za džabe, jer ipak treba love i vremena da se to očisti..na kraju sam saznao da je ta parcela zadnjih 10g uredno pod poticajem
tragikomedija hrvatske poljoprivrede...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,397
Kako postoji lista srama za one koji su dužni državi porez tako bi bilo dobro napraviti i listu srama za takve koji ubiru poticaj da uzgajaju šikare. Ime i prezime vlasnika na sunce i prijaviti ga, samo ne znam kome jer je glavni državni inspektor u bajbuku. Možda su to njegovi nasadi ili nasadi njegovih suradnika, skoro sam rekao pajdaša.

Na vrh