nisamja
Iskusan lik
- Tu od
- 15 Stu 2018
- Poruka
- 601
Za mlade.Što se još očekuje, znači:bilo osnovno,preraspodjela...?
Općine- suša ,gdje je proglašeno . A od Agencije ono za certificirano sjeme ,50e/ ha
Za mlade.Što se još očekuje, znači:bilo osnovno,preraspodjela...?
Idu li i prirodna ograničenja 2.diO
Prošle godine sam ostatak dobio u 3.mjesecu.Idu li i prirodna ograničenja 2.dio
I ja sam tako ,18.3,ali je kod mene prošle godine sve išlo naopako .Među zadnjima sam išao u isplatama.Prošle godine sam ostatak dobio u 3.mjesecu.
Ja sam dobila. Moćnih 15€/hektar. Karlovac![]()
Isplaćena potpora korisnicima Programa kompenzacijske mjere potpore depopuliranim područjima za 2025. godinu - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju isplatila je danas, 18. prosinca 2025. godine 2 milijuna eura na račune 6.806 korisnika izwww.apprrr.hr
Jel netko dobio ovo danas?
Rješenje nije samo dignuti penzije/plaće kao kod belgijanaca, nijemaca itd...Kad budu penzioneri u Hrvatskoj imali penzije poput belgijanaca, nijemaca, francuza onda im valjda nebu ni sila rovati po zemlji nego budu na moru hladili guzice i pecali ribe.
Isto tak se kod nas hvale kako je pala nezaposlenost nakon što je pola milijuna mladih otišlo iz Hrvatske. Možda i nepovratno. Još samo da se počnu hvaliti kako je došlo u Hrvatsku pola milijuna pakistanaca i kako je opala prodaja Copertona jer se više ne moramo sunčati jer je pola populacije crno bez sunčanja. Sad kad su izglasali bačićev zakon mogu slobodno od staraca i otkupiti zemlju za elektrane i slične projekte gdje se može čapiti lova i opet imaju rješenje. Samo ne piše da li takve elektrane i slične vrle projekte budu mogli realizirati oni koji su u penziji i dali takvi budu mogli kupovati/otimati zemlju od staraca koji se bave poljoprivredom. I zato još jednom bravo, bravo. Izgleda da su se navčili pameti pa lopovluk legaliziraju zakonom tako da pravna država, kakva smo mi, nema na temelju čega pokretati istrage i pravne postupke. Bravo, bravo.