• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

kulak

Član
Tu od
21 Pro 2024
Poruka
38
Kod mene piše na bankovnom izvodu: suša 2004.g. ali iznos uplate je oko 5% od prijavljene štete.

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
193
Živio adz, plenkošenko i svi ostali Veliki rvati i katolici koji nas vode , nek se mi svađamo oko tonsona i zds , a ne oko bitnih stvari...😖😖😖😖
''Panem et circenses''
Ili ti po naški, kruha i igara :D
Daj narodu kruha i igara i svi politički i državni problemi se za čas zaboravljaju 🤷‍♂️ Od pamtivijeka uspijevalo, kad ništa drugo neće to uvijek prolazi 😂

Čak, imam ozbiljne sumnje da adz sam žrtvuje neke svoje pijune da bi se medijski sva pažnja skrenula na to umjesto na neke bitnije stvari ili političke odluke koje su u tom trenutku aktivne. Ista stvar sad sa Thompsonom, za čas se zaboravilo nešto o čemu se tako puno pisalo prije toga...
Ili je to samo slučajnost kao i prethodnih godina, hm?! 🤷‍♂️

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,248
Živio adz, plenkošenko i svi ostali Veliki rvati i katolici koji nas vode ...
Ajd, molim te, razmisli o onom kaj si napisal. Ja se osjećam uvrijeđeno, iako nisam ni u HDZ-u, niti u vlasti.
Ne možeš kriviti "Velike rvate i katolike" za lopovluke pojedinaca (jer oni to nisu), a još više za grijehe sustava.

Na vrh