• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

makjud

Aktivni član
Tu od
20 Ožu 2025
Poruka
146
Koja opcina ocito neisplacuju sve
A iznos jada i cemer ili

Nasa opcina nista

A i bas vas se puno ne izjasnjava da vam je uplaceno

Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,138
Mladi gospodine,
postoji opcija uredi post i dok je ona aktivna može se postojećo post urediti ili dodati ono kaj se zaboravilo napisati. Ovak postovi djeluju, barem meni, ko nabacano smeće. :(

nisamja

Iskusan lik
Tu od
15 Stu 2018
Poruka
622
Nisu neki veliki novci,ali kak mogu pisati da je isplaćeno za sjeme kad nije?
Sušu 2025 budu isplatili valjda u siječnju 2027. Taman nam bu dobrodošlo. Ko bu živ.

makjud

Aktivni član
Tu od
20 Ožu 2025
Poruka
146

Slavonac1

Aktivni član
Tu od
6 Stu 2016
Poruka
342
Čitam ja to dva dana ali mi nije jasno jel u tome i šteta od suše 2025 što smo podnosili hoće nam i to isplatiti sad od tih novaca.

Sremac1

Aktivni član
Tu od
13 Stu 2017
Poruka
357
Čitam ja to dva dana ali mi nije jasno jel u tome i šteta od suše 2025 što smo podnosili hoće nam i to isplatiti sad od tih novaca.
Da,isplatiti če se od tih novaca spomenutih u gore objavi. Vidim da ovdje neki očekuju taj novac koji neće vidjeti. Naravno to je novac za županije (a prvenstveno općine) u kojima je proglašena i potvrđena el.nepogoda. Ima slučaja gdje su neke općine u pogođenim županijama el.nepogodom ,ali ju neće dobiti i njihova opcina .

kulak

Član
Tu od
21 Pro 2024
Poruka
39
Nisu sve općine prijavile nepogodu,zbog nemara ili nećega drugog i poljoprivrednici iz tih općina neće dobiti odštetu. Meni na bankovnom izvodu piše u opisu plačanja."odšteta za sušu 2024.g." a uplatila je općina.
Da li će biti i kada odšteta za 2025.g. to nitko ne zna. Mene više brine što sam dobio poticaja duplo manje od prošlogodišnjih uplata a prijava poticaja je identićna kao i godinu prije i sve površine u Arkodu su zelene a odgovor iz agencije za plačanje je da su uplate u tijeku.

#Pajdaš

Aktivni član
Tu od
7 Sij 2023
Poruka
194
Pa pripremaju vas na vrijeme, da vam ne bude šok u 2028 kad bude dosta manji poticaj...Navodno vladu i AP je bivši ministar Beroš osobno savjetovao, jer od 2028 se očekuje novi veliki val kardiovaskularnih bolesnika, posebno onih koji se bave poljoprivredom, pa ovako da spriječe pandemiju preventivno su počeli smanjivati poticaj za dobrobit vašeg zdravlja 😂

Ali aj ima naznake da će biti i 'dobrih' promjena u novom ZPP-u, npr redefiniranje statusa 'aktivnog poljoprivrednika' pa tako da će se mnogi brzo morati odlučiti ili posao u firmi ili poljoprivreda, ne bum moglo oboje 🤷‍♂️
Samo što će kod nas u HR to za većinu biti zapravo loša promjena kad nas je ostalo jako malo koji živimo isključivo od poljoprivrede...
+ još jedna loša vijest za HR-poljoprivrednike; Ne bi me čudilo da pomjere ukidanje poticaja za umirovljenike koji se bave poljoprivredom, zasad stoji da im se od 2032 ukida sigurno, a s obzirom da je jedan od glavnih ciljeva povećati drastično udio mladih poljoprivrednika u novom ZPP-u mogli bi lako već od 2028 to napraviti!

komer

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,204
Sve to ima smisla,ali čini mi se da se "uljepšavaju" brojke za Eu,da bude "procvat mladih u poljoprivredi"..
Kak će stare maknut,ucjenit će ih da će ostati bez mirovine ak se bave poljoprivredom.(bilo bi ok da penzioneri mogu dostojno živjeti od penzije,a ne da još moraju raditi).
Onda će se papirnato prebaciti OPG,tj nositelj na unuka/u,na dijete,i gle kak mladi postaju nositelji😁

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh