Nece biti druge uplate u avansuJel bila druga uplata za raznilikost usjeva?
Da li je uplata u visini kao za 2024.g?Sjela uplata za el.nepogodu 2025. Ipak opčina
Rijetko tko je dobio. To je vrlo očito. Mi nismo.A i bas vas se puno ne izjasnjava da vam je uplaceno
Koja ste zupanija ili opcinaČetvrtina od iznosa 2024. Opet ok, moglo je biti ništa
To je uzas nit se zna ko ce dobit nit nista![]()
Štete u poljoprivredi od 343 milijuna eura, Vlada sanira s 1,3 milijuna eura?
Vlada Republike Hrvatske donijela je odluku o dodjeli 1,36 milijuna eura pomoći za ukupno 67 gradova i općina, kako bi se barem djelomično sanirale posljedice prirodnih nepogoda koje su ih pogodile tijekom ove i dijelom prošle godine, prenosi N1. Riječ je o štetama uzrokovanima olujnim i...www.agroklub.com
Ja mislim da to nitko neznaČitam ja to dva dana ali mi nije jasno jel u tome i šteta od suše 2025 što smo podnosili hoće nam i to isplatiti sad od tih novaca.
Da,isplatiti če se od tih novaca spomenutih u gore objavi. Vidim da ovdje neki očekuju taj novac koji neće vidjeti. Naravno to je novac za županije (a prvenstveno općine) u kojima je proglašena i potvrđena el.nepogoda. Ima slučaja gdje su neke općine u pogođenim županijama el.nepogodom ,ali ju neće dobiti i njihova opcina .Čitam ja to dva dana ali mi nije jasno jel u tome i šteta od suše 2025 što smo podnosili hoće nam i to isplatiti sad od tih novaca.